BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın istediği Aboubakar'ın peşini Sevilla bırakmıyor

İki sezon önce kiralık olarak geldiği Beşiktaş'ta müthiş bir performans sergileyen ve şampiyonlukta büyük katkısı olan Aboubakar'ın peşini Sevilla bırakmıyor.

Beşiktaş'ın istediği Aboubakar'ın peşini Sevilla bırakmıyor

Sevilla'dan Aboubakar için Porto'ya yeni bir teklif daha gitti. 

Portekiz basınında A Bola'nın haberine göre, Sevilla'nın sportif direktörü Joaquin Caparros Kamerunlu forveti Sevilla'lı yapmak için var gücüyle savaşıyor. Porto'nun 'Kiralamayın satın alın' baskısı karşısında pes eden Sevila, Aboubakar için bir teklif daha yaparken, haberde fiyatın ne kadar olduğu ise yazılmadı. İki sezon önce Beşiktaş'ta forma giyen ve kazanılan şampiyonlukta çok büyük katkı sağlayan ABoubakar'ın Porto'daki serbest kalma bedeli tam 50 milyon euro! 

Real Betis'ten Beşiktaş'a Adriano teklifi

Ancak Portekiz kulübü, bu fiyata müşteri bulamıyor ve oyuncusu için şu anda 20 milyon euro istiyor.FFP ile sorunları olan Beşiktaş'ın bu parayı vermesi imkansız gözüküyor ancak Sevilla'nın hiçbir mali problemi yok.

Bu yüzden istenilen rakamı rahatlıkla kasalarından çıkarabilirler ancak onlar da transferi olabilecek en ucuz fiyata bitirmek istiyorlar. Porto ise 20 milyon euronun altında bir fiyatı asla kabul etmiyor. Beşiktaş'ın da uzun süredir istediği Aboubakar için Porto birçok kez Siyah Beyazlı kulübe "Kiralık olmaz" yanıtını vermişti. Aboubakar geçen sezon 26 golle Portekiz Ligi gol kralı olmuştu. Porto da ligi şampiyon tamamlamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER