BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın kasası dolmaya başladı

Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılmaya hak kazanan Beşiktaş, kasasını doldurmaya başladı.

Beşiktaş'ın kasası dolmaya başladı

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, yaklaşık 25 milyon Euro'yu kasasına koymaya hak kazandı. UEFA bu gelirin gruplara katılım payı olan 12.7 milyon Euro'luk kısmını hafta başında Siyah-Beyazlı kulübün hesabına yatırdı.

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılmaya hak kazanan Beşiktaş, kasasını doldurmaya başladı.

Van Persie'ye 406 milyon liralık teklif

Ntvspor'un haberine göre; İlk olarak 25 milyon Euro gelir alacak olan siyah-beyazlılar, 12 milyon 700 bin Euro'luk katılım payını kasasına koydu. UEFA hafta başında Beşiktaş ve gruplara kalan diğer takımlara, hak ettikleri katılım payını gönderdi.

Yayın gelirinden kazanılan payı Ocak ayında alacak olan siyah-beyazlılar, ilk iki maçında aldığı 2 beraberlik sonucu toplam 1 milyon Euro gelir daha kazanamayı hak etti. UEFA, grup maçlarında beraberliğe 500 bin Euro, galibiyete ise 1 milyon 500 bin Euro veriyor. Beşiktaş grubunu ilk 2 sırada tamamlaması ve son 16 takım arasına kalması halinde 6 milyon Euro'yu daha kasasına koyacak. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER