BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın pilot takımı zor durumda!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bayrampaşa'nın yaşanan maddi kriz nedeniyle sıkıntıda olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın pilot takımı zor durumda!

Sezon başı Beşiktaş'la pilot takım uygulaması konusunda karşılıklı iş birliği anlaşmasını resmiyete döken İstanbul temsilcisinde maddi sıkıntı nedeniyle oyuncuların maaşlarının ödenmediği belirtiliyor.

Bayrampaşa'nın kadrosunun büyük bir bölümünü Beşiktaş alt yapısından çıkan oyuncular oluştururken, bazı isimlerin maaşlarını Beşiktaş'tan aldığı ancak Bayrampaşa tarafından diğer oyunculara ödenmesi gereken ücretlerin sezon başından bu yana ödenmemesi takım içerisinde huzursuzluk çıkardı. Yaşanan gelişmeler sonrası sezon başından bu yana komik meblağlarla (300-500 TL) geçiştirilen oyuncuların moralsiz olduğu gelen bilgiler arasında. 

"MAAŞLAR ÖDENMİYOR"
Genç ve yetenekli oyuncularla yola devam eden İstanbul temsilcisinde futbolcular verilen sözlerin tutulmasını isterken, bazı isimlerin yaşanan maddi kriz nedeniyle dışarıdan borç paralar aldığı ve zor durumda oldukları öğrenildi.

MAÇ BAŞLARI VE PRİM DE YOK!
Oyuncuların aylık maaşlarının dışında geride kalan 6 maçta maç başlarının da ödenmediği belirtiliyor. Öte yandan takımlarda galibiyet halinde oyunculara dağıtılan prim sisteminin de Bayrampaşa kulübünde uygulanmadığı öğrenildi.

Bayrampaşa temsilcisi 6 maçta topladığı 7 puanla ligde 11. sırada yer alıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER