BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki bazı muhtemel rakipleri belli oldu.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

Süper Lig'de 2015/16 sezonu şampiyonu Beşiktaş olurken; siyah-beyazlılar Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan biletin de sahibi oldu.

KARTAL 4. TORBADAN KATILACAK

Avrupa'da birçok takımın şampiyonluklarını ilan etmesiyle birlikte siyah-beyazlıların da muhtemel rakipleri ortaya çıkmaya başladı. 34 bin 920 puanı bulunan ve Devler Ligi'ne 4. torbadan katılacak Beşiktaş'ı 1. torbadan zorlu rakipler bekleyecek.

LEİCESTER CİTY 1. TORBADA

La Liga şampiyonu Barcelona, İngiltere Premier Lig şampiyonu Leicester City, Bundesliga şampiyonu Bayern Münih, Serie A şampiyonu Juventus, Portekiz şampiyonu Benfica ve Ligue 1'in şampiyonu Paris Saint-Germain 1. torbada yer alacak. Bu 6 takıma Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid - Atletico Madrid maçının galibi ile birlikte Rusya Ligi'nin şampiyonu katılacak.

Beşiktaş Osmanlıspor'u yendi ŞAMPİYON oldu

3. TORBADA OLMASI KESİNLEŞEN TAKIMLAR

İkinci torbada olması kesin olan takımlar ise, Borussia Dortmund, Arsenal ve Napoli. Real Madrid - Atletico Madrid finalinin kaybedeni de ikinci torbada yer alacak. 3. torbada olması kesinleşen takımlar ise Tottenham, Dinamo Kiev ve Lyon.

Bu takımların dışında Şampiyonlar Ligi biletini alan ve 2. ya da 3. torbadan birinde yer alacak olan Bayer Leverkusen ve Basel de Karakartal'ın rakiplerinden olacak.

BEŞİKTAŞ 6. KEZ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE

Spor Toto Süper Lig'deki 14. şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaş, 6. kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek.

Beşiktaş daha önce; 1997-1998, 2000-2001, 2003-2004, 2007-2008 ve 2009-2010 sezonlarında UEFA Şampiyonlar Ligi'de grup maçları oynamıştı.

Beşiktaş'ın da yer alacağı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları, 25 Ağustos 2016'da Monaco'da düzenlenecek törenin ardından belli olacak. Gruplarda birinci maçlar 13-14 Eylül tarihleri arasında, son mücadeleler ise 6-7 Aralık'ta yapılacak. Dev final ise 3 Haziran 2017'de Cardiff'teki Millennium Stadı'nda oynanacak.

BEŞİKTAŞ'IN KESİNLEŞEN RAKİPLERİ

1. TORBA
Barcelona
Leicester City
Bayern Münih
Juventus
Benfica
Paris SG
Real / Atletico

2. TORBA
Dortmund
Arsenal
Napoli
Real / Atletico

3. TORBA
Tottenham
Dinamo Kiev
Lyon

2. YA DA 3. TORBADA YER ALACAK TAKIMLAR
Leverkusen
Basel

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER