SÜPER LİG

Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı kalmadı!

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta maçında lider Galatasaray'ın Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenmesinin ardından, 3. sıradaki Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı kalmadı.

Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı kalmadı!

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta maçında Evkur Yeni Malatyaspor'u sahasında 2-0 yenen Galatasaray, şampiyonluk yarışında mutlu sona ulaşmaya çok yaklaştı.

Evkur Yeni Malatyaspor'u 1. dakikada Younes Belhanda ve 12. dakikada Bafetimbi Gomis'in attığı gollerle geçen sarı-kırmızılı takım, puanını 72'ye çıkardı.

Ligin son haftasına 3 puan farkla lider giren Galatasaray'ın Göztepe deplasmanında alacağı 1 puan, rakiplerinin elde edeceği sonuçlardan bağımsız olarak şampiyonluk için yeterli olacak.

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı golleri ve geniş özeti

Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı kalmadı : Lider Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor galibiyetiyle birlikte puanını 72 yaparken, bir maç eksiği bulunan 65 puanlı Beşiktaş ile arasındaki puan farkını da 7'ye çıkardı. Bu sonucun ardından 2 maçı kalan Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı kalmadı.

 Fenerbahçe'nin işi zor : 66 puanlı Fenerbahçe'nin şampiyon olması için ise hem son 2 maçını kazanması, hem de son hafta Medipol Başakşehir'in puan kaybedip, Galatasaray'ın yenilmesi ve Fenerbahçe'nin genel averajda Galatasaray'ı geçmesi gerekecek.

Medipol Başakşehir'in şansı : Medipol Başakşehir ise son hafta Kasımpaşa'yı yenerse, Galatasaray'ın Göztepe'ye yenilmesi durumunda şampiyon olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER