FUTBOL

Beşiktaş'ın yeni 10 numarası hazır

Beşiktaş, 10 numara bölgesi için Aaron Hunt'u takıma katmak istiyor. Oyuncunun Türk eşi Semra Polalıgil tamam derse transfer gerçekleşecek.

Beşiktaş'ın yeni 10 numarası hazır - Sayfa 1

Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Ryan Babel'in ardından bir stoper, bir sol bek ve hücuma dönük orta saha transferi için çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş'ın yeni 10 numarası hazır - Sayfa 2

GÜNDEMDEKİ İSİM YİNE HUNT Sporx.com'un haberine göre; Jose Sosa'nın takımdan ayrılmasının ardından Arjantinli yıldızın boşluğunu dolduramayan Beşiktaş'ın gündemine bir kez daha Aaron Hunt geldi.

Beşiktaş'ın yeni 10 numarası hazır - Sayfa 3

Bundan iki yıl önce de Beşiktaş'ın transferini bitirme noktasına geldiği ancak oyuncunun tercihini Wolfsburg'ta yana kullanmasından dolayı transfer defterini kapatan Beşiktaş, Alman futbolcuyu bir kez daha gündemine aldı. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda bir kez daha Hunt için devreye giren Beşiktaş, Alman futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için Hamburg ile görüşmelere başladı.

Beşiktaş'ın yeni 10 numarası hazır - Sayfa 4

SON YILLARDA BEKLENENİ SERGİLEYEMEDİ Hunt'a yaptığı teklif için cevap bekleyen siyah-beyazlı yönetim, Hamburg'a da satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yaptı ve önümüzdeki Pazartesi gününe kadar süre verdi. Kariyerinin en parlak döneminini 2014'te Werder Bremen'den geçiren Hunt, ne Wolfsburg ne de Hamburg da beklenen performansı sergileyemedi. Hamburg'da bu sezon 11 maça çıkan Alman futbolcu, 11 maçta gol de atamadı, asist de yapamadı. Beşiktaş'ta Jose Sosa'nın pozisyonunda görev yapan Hunt, Türkiye'ye transfer olursa eşinden dolayı Türk statüsünde de forma giyebilecek.