BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın yeni transferi idmanda

Beşiktaş, 2018-2019 futbol sezonu hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlı ekibin Eskişehirspor'dan transfer ettiği Dorukhan Toköz da çalışmada yer aldı.

Beşiktaş'ın yeni transferi idmanda

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan siyah-beyazlı oyuncular, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Beşiktaş'ta izinli Adriano Correia, Oğuzhan Özyakup, Gary Medel, Ryan Babel ve Alvaro Negredo idmana katılmadı.

2018 Dünya Kupası'nda ülkelerinin milli takım formalarını giyen Ricardo Quaresma, Pepe ve Domagoj Vida da ilk bölüm çalışmalarında yer alamayacak.

Son sezonlarda başka takımlarda kiralık olarak oynayan ve yeni dönemde düşünülmeyen Denys Boyko ve Aras Özbiliz de idmanda bulunmadı.

Beşiktaş'ın ilk antrenmanında yer almayan oyuncularından Negredo, 28 Haziran Perşembe günü İstanbul'a gelerek çalışmalara başlayacak. Babel, Oğuzhan, Adriano ve Medel ise Slovakya'daki kampta kadroya dahil olacak.

Yeni transfer Dorukhan Toköz idmanda : Siyah-beyazlı ekibin Eskişehirspor'dan transfer ettiği Dorukhan Toköz antrenmana katıldı.

Beşiktaş'ın genç oyuncuları Erdem Seçkin, Süleyman Selak, Mertcan Açıkgöz, Ege Atlan ve Marlon Bülent Üçüncü de antrenmana katılan isimler oldu.

Kiralıktan dönen Matej Mitrovic, Orkan Çınar ile Sedat Şahintürk, takımla çalıştı.

Hafif antrenman : Siyah-beyazlı takım, sezonun ilk antrenmanında hafif bir çalışma gerçekleştirdi.

Pas çalışması gerçekleştirilen oyuncular, daha sonra minyatür kale maç oynadılar. Antrenman koşularla bitti.

Gökhan Gönül ayrı çalıştı : Geçen sezonun sonunda ameliyat edilen Gökhan Gönül, bir süre takımla çalıştı.

Tecrübeli oyuncu daha sonra programı doğrultusunda takımdan ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Gökhan Gönül'ün eksiklerini tamamlamak için ekstra çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

Bu arada takımının ilk antrenmanına katılan Gökhan Töre, kardeşinin düğünü için Almanya'ya gidecek. Siyah-beyazlı oyuncu, izninin ardından Slovakya'da takıma katılacak.

Şenol Güneş'ten olay Muharrem İnce espirisi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER