BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın yeni transferinin forma numarası belli oldu

Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar'ın forma numarası belli oldu.

Beşiktaş'ın yeni transferinin forma numarası belli oldu

Mario Gomez'i kaybeden Beşiktaş, Alman forvetin yerine Porto'dan Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar'ı kadrosuna kattı.

Başarılı forvet Beşiktaş formasını giyip kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunurken, forma numarasını da söyledi.

9 numarayı giyecek

24 yaşındaki oyuncu Beşiktaş Tv'deki açıklamasında, "Her zaman 9 numaralı formayı giydim. Bu numara benim için önemli. 9 numarayı giymek istiyorum" dedi.

İşte Beşiktaş'ın yeni transferi Aboubakar'ın BJK TV'deki açıklamaları:

"Taraftara çok teşekkür ediyorum"

Menajerime, Porto'ya ve Beşiktaş kulübü yetkilerine bu transferin gerçekleşmesine katkılarından dolayı  teşekkür ediyorum. Havaalanında da müthiş bir karşılama vardı. Taraftara da bu ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. İstanbul'u, kulübü çok fazla tanımıyordum ancak Quaresma gibi birçok insandan bilgi aldım. Büyük hedefleri olan bir kulübe geldim.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan canlı yayında +18'lik gaf!

"Amokachi gibi başarılı olmak istiyorum"

Amokachi'nin futbolculuk dönemini pek hatırlamıyorum. Ancak onun gibi başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Şampiyonlar Ligi deneyimim var. Orası çok farklı bir seviye. Bu yüzden çok iyi hazırlanmamız gerekiyor.

"İdolüm Lewandowski"

Lewnadowski'yi kendime örnek alıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e attığım golleri önemi nedeniyle çok daha farklı yerelere koyuyorum. 

"Gol sayısı veremem, kendimi övmem!"

Kendim hakkında fazla konuşmak hoşuma gitmiyor ancak bana gelen övgüler için çok teşekkür ederim. Şimdilik sayı veremeyeceğim ama bu sezon atabileceğim kadar gol atacağımın sözünü veriyorum.

"Quaresma çok iyi arkadaşım"

Ricardo benim çok iyi bir arkadaşım. Karakterli ve kaliteli bir insan. Futbolculuğuyla ilgili zaten söylenecek bir şey yok. Patlayıcı yönümün ve golcü içgüdülerimin kuvvetli olduğunu söyleyebilirim.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER