BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta bütün hesaplar bu maç üzerine

Spor Toto Süper Lig’de haftayı 2-1’lik Adanaspor galibiyetiyle kapatan Siyah-Beyazlılar’da gözler, yarın oynanacak Benfica mücadelesine çevrildi.

Beşiktaş'ta bütün hesaplar bu maç üzerine

Spor Toto Süper Lig’de haftayı 2-1’lik Adanaspor galibiyetiyle kapatan Siyah-Beyazlılar’da gözler, yarın oynanacak Benfica mücadelesine çevrildi.

B Grubu’nda çıktığı 4 maçtan 1 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 7’şer puanlı Napoli ve Benfica’nın ardından üçüncü sırada bulunan Kara Kartal, Vodafone Arena’dan 3 puanla ayrılıp 9 puanla, bitime 1 karşılaşma kala üst tur potasına girmeyi planlıyor. Portekiz ekibinin kupada Maritimo’yu geçen hafta 6-0’lık skorla yendiği maçı izleyen teknik direktör Şenol Güneş’in, özellikle kanat hattında oldukça etkili olan rakibini Vodafone Arena’da kilitlemeyi planladığı öğrenildi. 

Bütün toplar Aboubakar’a!

Tecrübeli çalıştırıcının, sol bekte Adanaspor karşısında olduğu gibi yine Andreas Beck’i görevlendirip Adriano’ya ise sol açıkta forma vererek bu hattaki üstünlüğü ele geçirmeyi hedeflediği belirtildi. Sağ hatta ise Gökhan Gönül ve Ricardo Quaresma ikilisini oynatacak olan Güneş, kanatlardan yapılacak akınlarla topu Aboubakar’la buluşturup yıldız ismin işi bitirmesini bekleyecek.
Yıldızlar, birbirleriyle yarışıyor

Siyah-Beyazlı futbolcular da Benfica karşılaşması öncesinde büyük bir heyecan içerisinde bulunuyor... Portekiz ekibiyle yapılacak maç öncesindeki takım çalışmalarında oldukça hırslı bir görüntü sergileyen futbolcular, yarınki maçta görev alabilmek için adeta birbirleriyle yarışıyor. Tüm planlarını zafer üzerine kuran oyuncular, ligin ardından Şampiyonlar Ligi’nde de uçuşa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Zorlu maraton başlıyor

Benfica karşılaşmasının ardından zorlu bir maratona girecek olan Siyah-Beyazlılar için Benfica mücadelesinin önemini artıran bir sebep daha var... Beşiktaşlı futbolcular, bu mücadeleden galip ayrılırsa cumartesi günü 

Süper Lig’de liderlik için yarıştıkları Başakşehir’le oynayacakları maç öncesinde moral depolamış olacak. Kartal, Başakşehir mücadelesinin ardından Türkiye Kupası’nda Darıca’yla, sonrasında ligde Fenerbahçe’ye mücadele edecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER