SÜPER LİG

Beşiktaş'ta büyük tehlike kapıda

İşte Beşiktaş'ta yeni başkan Fikret Orman ve ekibini bekleyen en büyük tehlike..

Beşiktaş'ta büyük tehlike kapıda
Beşiktaş'ta yerli oyunculardan, "Alacağımız yok" kağıdını alan Başkan Fikret Orman, yabancı futbolculara imza attıramıyor.


Beşiktaş'ta yeni başkan Fikret Orman ve ekibi, siyah-beyazlı takımın ekonomik durumunu düzlüğe çıkarmak için gece gündüz mesai harcamaya başlarken, en büyük sorun futbolculardan alınacak "Alacağımız yok" kağıtları..


Bu konuda göreve geldikten sonra oyuncularla bir toplantı yapan başkan Fikret Orman, "Beşiktaş'ta bugüne kadar kimsenin parası kalmamış bundan sonra da kalmaz. Bu konuda bize yardımcı olun" söylemine rağmen özellikle bazı yabancı futbolcuların paralarını almadan imzaya yanaşmadıkları öğrenildi.

YA ÇÖZÜLÜR YA DA...

Fernandes, Quaresma, Edu, Ernst, Almeida ve Simao'nun hala imza atmadıkları bildirildi. 10 Nisan'a kadar bu işi çözmeyi planlayan Beşiktaş yönetimi aksi halde büyük bir tehlike ile karşı karşıya... Oyuncular, parasını alamadığı için sözleşmesini tek taraflı fesih edebiliyor...

BU BELGELER NEDEN GEREKİYOR?

Kulüpler her sezon UEFA'ya kulüplerin mali durumuyla ilgili geniş bir dosya veriyor. Buradaki önemli nokta şu: Bir kulübün giderinin gelirinden fazla olmaması lazım.. İşte burada takımdaki oyuncular da mali durumlarıyla ilgili belge imzalıyorlar. Eğer dosyada oyuncularla ilgili eksik bir belge yer alırsa, takımlar Avrupa'ya gidememe tehlikesi ile karşı karşıya kalıyorlar. Beşiktaş'ta şu an bu tehlike ile karşı karşıya.. Başkan olduktan sonra UEFA'ya gidip borçlar konusunda süre isteyen Başkan Orman, futbolcuların alacağımız yoktur kağıdığını imzalamaması nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER