SÜPER LİG

Beşiktaş'ta ibre Rakitic'e döndü

Beşiktaş'ın orta saha için Sevilla'da futbol oynayan Hırvat futbolcu Rakitic ile temasa geçtiği öğrenildi.

Beşiktaş'ta ibre Rakitic'e döndü
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Beşiktaş'ın orta saha için Sevilla'da futbol oynayan Hırvat futbolcu Rakitic ile temasa geçtiği öğrenildi. 
 
Sevilla'nın UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanmasında önemli rol oynayan futbolcuların başında gelen Rakitic'in bu transfere sıcak baktığı belirtiliyor. İspanyol kulübü ile 2015 yılına kadar sözleşmesi olan 26 yaşındaki Ivan Rakitic Hırvatistan milli formayı 59 kez giymeyi başararak büyük büyük bir başarı gösterdi.

Beşiktaş'ın Hırvat teknik adamı Slaven Biliç'in de yakından tanıdığı Rakitic için tek sorunun Sevilla olduğu belirtiliyor. 2011 yılında Alman devi Schalke 04'den 1.5 milyon avro gibi cuzi bir rakama transfer edilen Rakitic için Sevilla kulübünün yüksek bir bonservis bedeli talep etmesinden dolayı pazarlıkların devam ettiği ifade edildi.

İspanyol spor yazarları Sevilla'nın bu sezon en iyi ortasaha oyuncu olarak seçtiği Rakitiç için "yaratıcı, pas oranı yüksek ve inanılmaz hızlı bir futbolcu" ifadeleri kullanıyor.

Sevilla'nın La ligada ve Avrupa UEFA Ligi kupasında 127 kez forma şansı bulan ve takımının bankolarından biri olan Rakatiç sadece bu sezon 52 resmi maçta 15 gol atma başarısı gösterdi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER