BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta inanılmaz prim

Şampiyonlar Ligi'nde rekorlar kırarak bir üst tura çıkan Beşiktaşlı futbolcular, ceplerini de doldurdu.

Beşiktaş'ta inanılmaz prim

Şampiyonlar Ligi’ndeki her galibiyette 50 bin, beraberlikte de 20 bin TL kazanan siyah-beyazlı futbolcular, 4 galibiyet ve 2 beraberlikle adam başı 240 bin TL’yi ceplerine koydular. Bu rakama Leipzig galibiyetinden gelen kişi başı 50 bin euro da eklenince rahat müthiş seviyeye çıktı.

14 puan toplayarak grup lideri unvanıyla Devler Ligi'nde son 16'ya kalan Beşiktaş bu başarısının karşılığında kasasına da 45.7 milyon Euro'luk müthiş bir rakamı koymuştu. Doğal olarak futbolcular da bu başarının karşılığını aldı. Prim sistemine göre Şampiyonlar Ligi'nde galibiyete 50 bin TL, beraberliğe de 20 bin TL verilen Beşiktaş'ta, alınan 4 galibiyet ve 2 beraberliğin getirisi adam başı 240 bin TL oldu.

LEİPZİG GALİBİYETİ BALLI BÖREK OLDU
 
Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş Leipzig'i de yenince, UEFA'dan 1.5 milyon Euro daha geldi. Ve siyah-beyazlı yönetim de hem bu sonucu dikkate alarak hem de grubu lider olarak bitirmenin karşılığını vermek için oyunculara 50'şer bin Euro (Yaklaşık 230 bin TL) daha prim ödeme kararı aldı. Bu rakam da 240 bin TL'ye eklenince, toplamda 470 bin TL'lik görülmemiş bir prim ortaya çıktı.
RAKİP KAYSERİ HEDEF ÜÇ PUAN
 
Yedek ağırlıklı kadrosuyla Leipzig'i deplasmanda 2-1 yenen ve Şampiyonlar Ligi grup maçlarını lider tamamlayan Beşiktaş rotayı artık Süper Lig'e çevirdi. Almanya'da yedek oyuncuların gösterdiği performans teknik direktör Şenol Güneş'ten geçer not alsa da tecrübeli teknik adam bugün Kayserispor karşısına as kadrosu ile çıkacak. Beşiktaş'ta Babel ve Pepe ise sarı kart ceza sınırında...
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER