BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta kritik Burak Yılmaz zirvesi

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta forvet arayışları sürerken teknik direktör ve yönetim arasında kritik bir görüşme gerçekleşti.

Beşiktaş'ta kritik Burak Yılmaz zirvesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile önceki akşam toplantı yapan Başkan Fikret Orman, Asbaşkan Umut Güner kampı değerlendirirken transferler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Hürriyet’ten İsmail Er’in haberine göre işte o zirvenin detayları…

NELER KONUŞULDU?

1- Beşiktaş Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupasında mücadele edecek. Kadroyu geniş tutmamız gerek.

2- İki forvet istiyorum. Negredo olursa mükemmel bir forvet. Cenk ile iyi ikili oluştururlar. Fakat yine de Burak Yılmaz konusunda Çin kulübü bonservisini bedava verirse alınmalı

Fatih Terim'in alacağı tazminat belli oldu

3- Acilen bir stoper alınması gerek. Sıkıntı olursa Mitroviç, Pepe ile oynayabilir.

4- Sağ kanat için iyi bir oyuncu alınması gerek. Bu konuda Süper Ligde ve Avrupa'da scout ekibinin belirlediği isimler ile temasa geçilmeli.

Fabricio ile Boyko arasında tercih Beşiktaş Teknik Direktörü kampta form tutar Boyko ile Fabricio arasında tercih yapmakta zorlandığını belirtti. Antrenmanlarda oldukça üst düzey bir forma gösteren Boyko'nun rahat olması Fabricio'yu rekabete zorluyor.

GIGNAC REDDEDİLDİ

Beşiktaş Kulübünün Aboubakar'ın yerine alternatif olarak düşündüğü Gignac için bonservis ücreti 10 milyon euro istenince siyah beyazlı kulübün Asbaşkanı transferlerden sorumlu yöneticisi Umut Güner tarafından reddedildi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in öncelikle alınmasını istediği oyuncular arasında yer alan Gignac için görüşmeler donduruldu.

Yorumlar