BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta Leipzig maçında Talisca ve Quaresma farkı

Beşiktaş - Leipzig maçının ilk yarısında Anderson Talisca, 43. dakikada attığı golle takımını 2-0 öne geçirirken, Ricardo Quaresma da atılan bu müthiş gole öncülük etti.

Beşiktaş'ta Leipzig maçında Talisca ve Quaresma farkı

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ikinci maçında sahasında Leipzig ile karşı karşıya geldi.

Siyah beyazlılar ilk yarıda çok iyi bir futbol sergiledi ve 11. dakikada Ryan Babel, 43. dakikada ise Talisca ile farkı 2'ye çıkardı. Özellikle Talisca'nın attığı golde tıpkı Porto maçındaki gibi Quaresma'dan muhteşem çalım ve orta geldi. Beşiktaş - Leipzig maçında Talisca'nın golüyle ilgili tüm detaylar.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ikinci maçında sahasında Leipzig'i ağırladı. İlk yarıyı siyah beyazlılar 2-0 önde kapadı. 11. dakikada Ryan Babel ile 1-0 öne geçen Beşiktaş'ta, 43. dakikada Talisca ve Quaresma sahneye çıktı. Sağ kanattan gelişen atakta rakibini çalımlayan Portekizli yıldız, trivela ile ortaladı ve ceza sahası içinde rakibinin önüne geçen Talisca müthiş bir kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek takımını 2-0 öne geçirdi.

Beşiktaş'ta Talisca'nın attığı goller

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon Benfica'dan kiraladığı Anderson Talisca, siyah beyazlı formayla Avrupa kupalarında adeta şov yapıyor. Yıldız futbolcu Beşiktaş formasıyla Avrupa kupalarında 5. golünü kaydederkren, Devler Ligi'nde oynadığı son 7 maçta ise 5 gol attı.

Beşiktaş'ta Ryan Babel kaç gol attı?

Beşiktaş'ın bu sezonki en formda isimlerinden biri olan Ryan Babel, Porto maçından sonra Leipzig'i de boş geçmedi ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ikinci golünü kaydetti. Ryan Babel geçtiğimiz sezondan bu yana Avrupa kupalarında Beşiktaş formasıyla toplamda 5 gol attı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER