BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta listede iki golcü var

Aboubakar transferinin çıkmaza girmesinin ardından arayışlara başlayan Beşiktaş'ta hedef, Giroud ya da Gignac'tan birisini kadroya katmak.

Beşiktaş'ta listede iki golcü var

Şampiyonlar Ligi’nde en az çeyrek final görmek isteyen ve bu nedenle yıldız forvetler için arayışa giren siyah-beyazlılara görüşme yaptığı önemli isimlerden olumlu yanıtlar geldi...

Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, Golcü transferinde ilk olarak Vincent Aboubakar’ı takımda tutmayı hedefleyen Beşiktaş, Porto ve Lorient ile oyuncunun bonservisi konusunda yaptığı görüşmelerde şu ana kadar istediğini alamayınca alternatifler için hareke geçiyor.

Vincent Aboubakar

2 ALTERNATİFİ VAR

Arsenal’in golcüsü Olivier Giroud ile futbol yaşantısını Meksika’da sürdüren bir diğer Fransız golcü Andre-Pierre Gignac ile irtibata geçen ve tekliflerini ileten Kartal’a her iki oyuncudan da “Gelirim” yanıtı geldi.

ŞENOL HOCA GİROUD'YU İSTİYOR

İki oyuncu arasından teknik direktör Şenol Güneş’in ilk tercihi, uzun yıllardan beri Arsenal forması giyen ve Arsene Wenger’in vazgeçemediği isim olan Giroud.

Giroud

FİKRET BAŞKAN'IN TERCİHİ GİGNAC

Ancak buna karşın başkan Fikret Orman ve yöneticilerin gönlü ise maliyet bakımından daha uygun olan Tigres forması giyen Gignac’tan yana...

Görüşmelerin devam ettiği Aboubakar’dan çıkacak sonuca göre bu iki yıldız için somut adımlar atılacağı öğrenildi.

Öte yandan Giroud’nun transfer edilmesi halinde yıllık 5 milyon Euro gibi bir garanti ücreti olacağı belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER