BEŞİKTAŞ

Beşiktaş’ta şok ayrılık!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta futbol akademisi sportif direktörlüğü görevinde bulunan Gökhan Keskin ile siyah-beyazlı kulübün yolları ayrılıyor.

Beşiktaş’ta şok ayrılık!

Gelecek sezon için yeniden yapılanma kararı alan Beşikaş yönetimi, 3 yıldır altyapı ve futbolcu araştırma komitesindeki Gökhan Keskin ile yapılan görüşme sonucunda ayrılık kararı aldı. Beşiktaş yönetimi, scout ekibinin başına Serkan Reçber’i getirmeyi planlarken, Serkan Reçber’in Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a danışman olacağı ve transferlerde birinci isim olarak görev alacağı öğrenildi.

Gökhan Keskin, 1984-96 yılları arasında siyah-beyazlı kulübün formasını giymişti. Gökhan Keskin, 2015 yılından bu yana Beşiktaş’ta altyapılar ve futbolcu araştıma komitesinde görev alıyordu.

Serkan Reçber kimdir? : Serkan Reçber, 1975 doğumlu. Futbola Zeytinburnuspor’da başlayan Reçber, Zeytinburnuspor dışında Mersin İdmanyurdu, Göztepe, Bursaspor, Eskişehirspor, Antalyaspor ve Fenerbahçe gibi takımlarda forma giydi.

Önceleri forvet ve santrofor oynasa da orta saha ve ön liberoda daha başarılı oldu. Fenerbahçe formasını 1995-1996 sezonunda giyen ve fazla şans bulamayan Serkan Reçber, o sezon sarı-lacivertli ekiple lig şampiyonluğu yaşadı. Serkan Reçber, halen TRT Spor’da yorumculuk yapıyor.

Vagner Love'dan Beşiktaş'a FIFA tehdidi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER