BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık kararı

Beşiktaş yönetimi, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkılması halinde yıldızlarını satmayacak, aksi durumda en az bir isim gönderilecek.

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık kararı

Yaptığı transferlerin ardından UEFA’nın kriterlerini gözönünde bulunduran Beşiktaş Yönetimi, devre arasında alınacak önlemler için Avrupa’daki durumunun netleşmesini bekleyecek. Cenk, Tolgay, Lens, Negredo ya da Quaresma’nın satılmasına karar verilirse ilk hedef Çin olacak.

Transferde; Negredo, Medel, Pepe ve Lens gibi maliyeti yüksek oyuncuları alarak bütçesinin sınırlarını zorlayan Beşiktaş Yönetimi, UEFA’nın kriterlerini aşmamak için önlem alacak.

Beşiktaş'tan Mesut Özil bombası

Vida ile her konuda anlaşan ve Atiba’nın önerdiği Larin’i de almayı planlayan idareciler, iki ihtimal üzerinde çalışıyor. Yönetim, Şampiyonlar Ligi’nde ikide iki yapan takımın, gruptan çıkması halinde, mali açıdan rahatlamak için oyuncu göndermeyecek. Sezon sonunda gelir-gider dengesini bozmamak için teklif alan oyunculardan birini bonservisiyle satmayı planlayan Beşiktaş, Devler Ligi’ndeki başarılı gidişat nedeniyle, bu seçeneğini şimdilik cebinde tutacak. Boyko, Veli ve Aras gibi isimleri kiralık ya da bonservisiyle gitmesi haricinde as kadrodan ligi ve Avrupa’yı riske sokmaması açından oyuncu göndermek istemeyen siyah-beyazlılar, gruptan çıkılması halinde bu seneyi kazasız atlatacak.

Milliyet'in haberine göre; Avrupa’da kalan iki Monaco, Porto ve Leipzig maçlarından 6 puan çıkarması halinde gruptan çıkmaya garanti gözüyle bakan yönetim, yeni sezon transferlerinden birini alarak, yarım sezon için kiralık verebileceği iddia edildi. Transferde farklı taktikler belirleyen Kartal, bu planlamaları gruptan çıkılması halinde yapacak. Aksi durumda ise yönetimin, Cenk, Tolgay, Lens, Negredo ve Quaresma gibi isimlerden birini satabileceği iddia edildi. Yönetimin, devre arasında açık olan Çin pazarından umutlu olduğu vurgulandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER