SÜPER LİG

Beşiktaş'ta sürpriz transfer kararı!

Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup ve Dusko Tosic'e toplamda 40 milyon euroluk teklif gelmesine rağmen Beşiktaş sezon sonuna kadar oyuncu satmamaya karar verdi.

Beşiktaş'ta sürpriz transfer kararı!

Beşiktaş'ın yıldızları Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup ve Dusko Tosic; Avrupa transfer piyasasında toplamda 40 milyon Euro'yu gördüler…

Bu durum yönetimi zor bir seçime zorlarken, teknik direktör Şenol Güneş'le yapılan toplantıda konu enine boyuna değerlendirildi… Tüm detayların tartışıldığı zirve sonunda "Para mı yoksa başarı mı?" sorusu cevabını buldu… Sabah'ın haberine göre; Süper Lig'deki kritik durum ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih eşleşmesi nedeniyle bu üç oyuncunun satışlarının sezon sonuna ertelenmesine karar verildi.

Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup'a jest


Vida gelecek Boyko gidecek! : Vida'nın sakat olması, uyum süreci ve gelmeden İngiltere'ye transfer olma ihtimali Tosic'i önemli kılarken, Cenk'in gidişi sonrası Negredo'nun alternatifsiz kalacak olması, iyi bir Oğuzhan'a da takımın her zaman ihtiyaç duyması kararın gerekçeleriydi.

Toplantıda takıma yapılması planlanan takviyeler de görüşüldü. Milosevic'i göndererek Vida'ya yer açan Beşiktaş, Boyko'yu PAOK'a verip, olası bir transfer için kontenjan yaratmanın hesaplarını yapıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER