BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta Talisca gerçeği ortaya çıktı

Beşiktaş'ta dün ameliyat edilen Brezilyalı yıldız Anderson Talisca hakkında şok bir gerçek ortaya çıktı..

Beşiktaş'ta Talisca gerçeği ortaya çıktı

Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde iyi işler yapan Siyah-Beyazlılar’ı rakipleri durdurmakta zorlansa da teknik direktör Şenol Güneş’in sakatlık engeli için elinden bir şey gelmiyor.

Geçtiğimiz hafta aşil tendonu kopan Caner Erkin’i 6 aylığına kaybeden Siyah- Beyazlılar, şimdi de Anderson Talisca’dan gelen kötü haberle sarsıldı. G.Birliği maçında tarak kemiği kırılan Brezilyalı oyuncunun 3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

9 KARŞILAŞMADA 5 GOL VE 1 ASİST ÜRETTİ

Anderson Talisca’nın G.Birliği maçının 75. dakikasında ters basma sonucunda ayak tarak kemiğinde oluşan kırığı sıcağı sıcağına hissetmediği ve maçı bu şekilde bitirdiği öğrenildi. Kulüpten yapılan açıklamada “Futbolcumuz Anderson Talisca’nın dün oynanan Gençlerbirliği maçında ters basması sonucunda sağ ayak 5. tarak kemiğinde (metatars) kırık tespit edildi” denildi.

Beşiktaş'a sakatlarından kötü haber

Yıldız oyuncu dün kulüp doktoru Sarper Çetinkaya tarafından ameliyat edildi. Brezilyalı yıldız, Beşiktaş forması ile çıktığı 9 maçta 5 gol atıp 1 de asist yaparak takımına önemli katkı sağlamıştı.

Q7'DEN TALİSCA'YA DESTEK

Ayak tarak kemiği kırıldığı için sahalardan 3 ay uzak kalacak Talisca’ya ilk destek Ricardo Quaresma’dan geldi. Instagram’dan Talisca ile Gençlerbirliği maçında çekilmiş fotoğrafını paylaşan Portekizli yıldız, fotoğrafın altına da “Eskisinden daha güçlü döneceksin” yazdı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER