FUTBOL

Beşiktaş'ta Talisca yerine Davy Klaassen!

Beşiktaş'ta Talisca ile yolların ayrılmasının ardından yerine yapılacak transfer için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Beşiktaş'ta Talisca yerine Davy Klaassen! - Sayfa 1

Beşiktaş'ta Talisca ile yolların ayrılmasının ardından yerine yapılacak transfer için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.İngiliz basınında Beşiktaş'ın transfer etmek istediği oyuncu hakkında bir iddia yer aldı.

Beşiktaş'ta Talisca yerine Davy Klaassen! - Sayfa 2

Siyah-beyazlıların Everton forması giyen Davy Klaassen'i transfer etmek için İngiliz kulübü ile önümüzdeki günlerde görüşmelere başlayacağı yazıldı. Siyah-beyazlıların Everton forması giyen Davy Klaassen'i transfer etmek için İngiliz kulübü ile önümüzdeki günlerde görüşmelere başlayacağı yazıldı.Haberde 1.79 boyundaki Klaassen'in 2022'ye kadar Everton ile sözleşmesi bulunurken Premier Lig'e uygun bir oyuncu olup olmadığı tartışmalarının yaşandığı belirtildi.

Beşiktaş'ta Talisca yerine Davy Klaassen! - Sayfa 3

SON 24 SAAT! Beşiktaş'taki kiralık sözleşmesi sona eren Talisca'nın bonservisini alabilmek için bugün son gün...

Beşiktaş'ta Talisca yerine Davy Klaassen! - Sayfa 4

Bankalar ve faktoring şirketleriyle yapılan 1 aylık en düşük faizle para bulma çabalarından şu ana kadar sonuç alınamadı.21 milyon euro'nun şimdi alınması durumunda 1 Temmuz'a kadar en iyi ihtimalle 22.5 milyon euro geri ödenmesi gerekiyor.Beşiktaş'ın yaptığı "Bizim adımıza Benfica'ya 21 milyon euro'yu siz ödeyin. Sizinle anlaşırız" teklifine kimse sıcak bakmadı