TRANSFER

Beşiktaş'ta transfer rotası değişti Noceino Milan

Marsilya ile pazarlığa oturan Beşiktaş, kaleci Mandanda, stoper Doria ve ön libero Romao'yu istedi. Ancak Marsilya yüksekten uçtu ve transferler gerçekleşmedi.

Beşiktaş'ta transfer rotası değişti Noceino Milan
Kaleci, stoper ve ön libero arayışına hız veren Beşiktaş, Marsilya'nın kapısını çaldı, ancak istediğini alamadı.

Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, UEFA Avrupa Ligi kura çekimi için gittiği Monaco'da, Fransız kulübünün yöneticileriyle görüşerek kale için Mandanda, stoper bölgesi için Doria ve ön libero mevkisi için ise Romao'yu istedi.

Beşiktaş'a bu oyuncular için olumlu yanıt veren Marsilyalı yöneticiler bonservis rakamlarını çok yüksek tutunca transfer operasyonu çıkmaza girdi. UEFA ile yapılan mali disiplin anlaşması nedeniyle çok dikkatli adımlar atan siyah-beyazlılar, Fransız kulübünün indirime yanaşmaması üzerine üç oyuncunun transferini de rafa kaldırdı.

 

Mandanda, Doria ve Romao dışında başka isimlerle görüşmeyecek olan Beşiktaş'ın, Marsilya'nın bonservis bedellerinde ciddi indirimler yapmaması halinde transferi tamamen kapatacağı ileri sürüldü.

 

Bu arada Başkan Fikret Orman dün menajer Ahmet Bulut ile birlikte sürpriz biçimde İtalya'nın yolunu tuttu. Transfer konusunda Şenol Güneş ile görüş ayrılığı yaşadığı savunulan Orman'ın, Bulut'la birlikte bazı görüşmelerde bulunacağı kaydedildi.

Fikret Orman'ın, Milan'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ön libero Nocerino için İtalyan kulübüyle pazarlık masasına oturacağı ayrıca kaleci ve stoper transferi konusunda da görüşmelerde bulunacağı vurgulandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER