BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'tan Dinamo Kiev'e Vida resti

Dinamo Kiev'e Vida için 2.5 milyon euro teklif eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Şimdi satmazsanız ocak ayında bedavaya alırız" dedi.

Beşiktaş'tan Dinamo Kiev'e Vida resti

Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasında Domagoj Vida mücadelesi yaşanıyor... Siyah-Beyazlılar, Hırvat stoperi kadroya katmaya kararlı.

Beck'in ardından 2,5 milyon euroluk teklif Domagoj Vida için için ilk etapta yapılan 1.5 milyon Euro'luk teklif, Andreas Beck'in Stuttgart'a satılmasıyla 2.5 milyona kadar çıktı.

Buna karşın Dinamo Kiev, 4.5 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. Ancak transfer maliyetleri konusunda artık uzmanlaşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın geri adım atmaya hiç niyeti yok.

OCAK AYINDA BEDAVAYA ALIRIZ

Kulübün son olarak, "1 milyon Euro bile yukarı çıkmayız. Vida'yı ya şimdi verirsiniz ya da ocak ayında bedavaya alırız" diyerek rest çektiği öğrenildi.

Dinamo Kiev bu adımla köşeye sıkıştı, çünkü oyuncu Beşiktaş'la anlaşmış durumda ve Şampiyonlar Ligi'nde görev yapmak istiyor.

VİDA

PEPE-VİDA İKİLİSİ

Eğer Vida transferi gerçekleşirse, 28 yaşındaki oyuncu, Real Madrid'den transfer edilen Pepe'nin savunmadaki partneri olacak.

Stoper olarak transfer edilen Gary Medel ise ya sağ bekte ya da ön libero olarak kullanılacak. Medel adının geçtiği 3 pozisyonda da başarıyla görev yapabiliyor. Yeni sezonla birlikte Marcelo gibi bir stoperi kaybeden Beşiktaş, Vida da gelirse yine çok sağlam bir savunma hattına kavuşmuş olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER