BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Gökhan Gönül tepkisi

Fenerbahçelililer'in derbide tepki gösterdiği Gökhan Gönül için Beşiktaş cephesinden bomba bir yanıt geldi.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Gökhan Gönül tepkisi

Fenerbahçe'nin favori gösterildiği Kadıköy'deki derbiden yenilmeden dönen ve rakibi ile aradaki 4 puanlık farkı koruyan Beşiktaş cephesinde gecenin adamı Gökhan Gönül seçildi.

Isınmaya çıktığı andan itibaren maçın bitiş düdüğüne kadar Fenerbahçeli taraftarların hem küfürlü hemde para atmalı protestolarına maruz kalan ve buna rağmen en ufak bir tepki vermeden, müthiş bir performans gösteren Gökhan Gönül geceye damga vuran isim oldu.

Kadıköy'de Gökhan Gönül tepkisi!

''O MAÇIN BU MAÇ OLMASINI İSTİYORUM''

Maçtan önceki gün teknik direktör Şenol Güneş'e giderek ''Ben Kadıköy'deki maçta oynamak istiyorum.Orada bana protesto yapılacağını da biliyorum. Ama kendimi buna hazırladım. Sonuçta bir gün çıkıp orada maç oynayacağım ve o maçın bu maç olmasını istiyorum.Kendimi çok iyi ve çok güçlü hissediyorum. Herkes 'Gökhan Gönül Fenerbahçe Stadı'ndan olumsuz etkilenecek o yüzden yedek kalacak' diyor ama bana güvenmenizi istiyorum'' diyen Gönül, Şenol Güneş'in kendisini ilk onbire koyması ile büyük bir sevinç yaşadı ve bu sevincini hem ailesi, hem de takım arkadaşları ile paylaştı.

ŞENOL GÜNEŞ KADROYU İLK KEZ BİR GÜN ÖNCE AÇIKLADI

Normal şartlarda lig maçlarında ve özellikle de derbi maçlarından önce kadroyu açıklamayan Şenol Güneş ise bu kez çok fazla başvurmadığı bir yolu seçti ve ilk onbiri maçtan bir gün önce açıkladı.

Antrenman sonrası tesislerde maç toplantısı yapan Güneş, burada ilk onbiri açıklayıp Gökhan Gönül ve Kerim Frei gibi isimlerin kendini maça hazırlaması için O'nlara süre tanımış oldu.

Gece boyu ve maç günü takım arkadaşlarının büyük desteğini gören Gökhan Gönül, Kerim Frei ile birlikte kendini psikolojik olarak en iyi şekilde hazırladı ve maça çıktı.

Kadıköy'e çıkar çıkmaz Fenerbahçeli taraftarların büyük protestolarına maruz kalan Gökhan Gönül, olumsuz tezhüratları duymazdan, atılan sahte dolarları da görmezden gelerek ve hocasına verdiği sözü tutarak mükemmel bir maç çıkardı.

Gökhan Gönül'den Fenerbahçeli futbolculara sitem

AHMET NUR ÇEBİ'DEN FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLERE: ''GÖKHAN GÖNÜL'Ü ÖRNEK ALIN''

Beşiktaş ve Spor kamuoyu tarafından gecenin adamı seçilen Gökhan Gönül, Protokol Tribünündeki tartışmaların dahi konusu oldu. Fenerbahçeli yöneticilerin sözlü sataşmalarına ilk başta ortamı daha fazla germemek için Beşiktaş yönetiminden kimsenin cevap vermediği öğrenildi. Ancak bir süre susan yöneticilerden Ahmet Nur Çebi'nin en sonunda dayanamayıp Fenerbahçeli yöneticilerin olduğu bölüme dönerek ''ayıp ayıp buradaki bu atmosferi Gökhan Gönül kaldırabiliyorsa, sizin hayli hayli kaldırmanız lazım.'' dediği ifade edildi.

BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİLER "EFENDİ GÖKHAN GÖNÜL"

Beşiktaşlı yöneticiler maç ve Gökhan Gönül ile açıklamalarında bu yılki 'efendi' sloganlarına bağlı kalarak çok fazla polemik konusu olacak tartışmalara girmeyeceklerini belirttiler. Ancak tüm yöneticiler adeta sözleşmişcesine geceye ait düşüncelerini 'Kadıköy'de zaten genel olarak bildiğimiz ortamlar. Çok fazla şaşırmadık ve cevap vermedik. Sadece Ahmet Nur Çebi abimiz gereken cevabı verdi ve bizim için tartışma kapandı. Ama gerçekten de öyle bir ortamda Gökhan Gönül'ün tek bir tepki vermeden 2 saate yakın sahada kalıp sadece işini yapması bizim bu yılki 'efendi' sloganımıza çok yakıştı ve kendisi ile bir kez daha gurur duyduk.'' sözleri ile ifade ettiler.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER