FUTBOL

Beşiktaş'tan forvet harekatı! İşte listedeki isimler...

Cenk Tosun'un gitmesiyle güç kaybeden, Negredo ve Vagner Love'dan da beklediği verimi alamayan siyah-beyazlılar; gol yollarında güçlenmek için transfer girişimlerini hızlandırdı.

Beşiktaş'tan forvet harekatı! İşte listedeki isimler... - Sayfa 1

Geçtiğimiz sezon forvet hattındaki oyuncularından yeterli verimi alamayan Beşiktaş'ta gözler, bu mevkiye yapılacak olan takviyelere çevrilmiş durumda. Cenk Tosun'un gitmesiyle güç kaybeden, Negredo ve Vagner Love'dan da beklediği verimi alamayan siyah-beyazlılar; gol yollarında güçlenmek için girişimlerini hızlandırdı. Beşiktaş yönetimi bu bölge için ilk etapta üç adayla görüşmelerde bulundu. Bunların ikisi bonservisleri Liverpool'da olan Dainel Sturridge ve Divock Origi ile Tigres'te forma giyen Gignac olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'tan forvet harekatı! İşte listedeki isimler... - Sayfa 2

SPONSORLAR KORKUTTU Beşiktaş'ın bir numaralı forvet adayı 28 yaşındaki Daniel Sturridge... Bonservisi Liverpool'da olan ve geçen sezon West Brom'da kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki İngiliz futbolcunun önünde azı engeller bulunuyor. Bunlardan en önemlisi yaptığı sponsorluk anlaşmaları. Nike'la anlaşması gereği "Nike Hypervenom" kramponlarının yüzü. Ayrıca BT Sports'un elçisi. EA Sports'la Subway restoranlarının da marka yüzü. Bu yüzden menajeri Sturridge'in menajeri Türkiye'ye gelmesi durumunda maddi kayıp yaşayacağını ifade etti.

Beşiktaş'tan forvet harekatı! İşte listedeki isimler... - Sayfa 3

ORİGİ KAFA KARIŞTIRDI Bonservisi Liverpool'da olan bir diğer santrfor 23 yaşındaki Divock Origi için hazırlanan raporda eksiler ve artlar birbirine oldukça yakın. Adam geçmesi, uzaktan şutu sevmesi ve bu şutların yerini bulması Güneş' sevindirirken; bitiriciliğinin zayıf olması, top tutma konusunda eksikleri olması, sırtı dönük oynama konusunda zaafları olması, pas sıkıntısı yaşaması, Mario Gomez tarzı pivot santrfor arayan tecrübeli hocanın kafasını karıştırdı. Güneş, Origi'yi alıp Cenk gibi bitiriciliğini geliştirip, sırtı dönük oynatmaya başarıp başaramayacağını planlıyor.

Beşiktaş'tan forvet harekatı! İşte listedeki isimler... - Sayfa 4

PİERRE GİGNAC'IN ANLAŞMASI SONA ERDİ Kartal'ın bir diğer forvet adayı ise Andre Pierre Gignac... ESPN'in okuyucularıyla paylaştığı habere göre siyah-beyazlılar, kariyerini Tigres'te sürdüren Gignac'la ilgileniyor. Haberde yıldız futbolcuyla bugüne dek pek çok kulübün ilgilendiği fakat en ciddi talibin Beşiktaş olduğu öne sürüldü. 2015 yazında Marsilya'dan bedelsiz olarak transfer edilen Pierre Gignac'ın sözleşmesi 30 Haziran tarihi itibarı ile sona eriyor.