BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'tan kadroda büyük revizyon

Hafta boyunca Kayserispor’u analiz eden Şenol Güneş, Sarı-Kırmızılılar’ı yıkacak 11’i de belirlemeye başladı. Pepe’nin yokluğunda Vida forma giymeye hazırlanırken, sakatlığını atlatan Atiba’nın da 11’e geri dönmesi bekleniyor.

Beşiktaş'tan kadroda büyük revizyon

Galatasaray yenilgisi sonrasında zirve yarışında ağır bir darbe alan Beşiktaş, artık hata yapmak istemiyor.

Teknik direktör Şenol Güneş, 3’te 3 ile sezonu kapatmayı hedeflerken, bu doğrultuda da çalışmalarını sürdürüyor. Takıma verdiği iki günlük izinde bile bu hafta karşılaşacakları Kayserispor’u analiz eden başarılı çalıştırıcı, Sarı-Kırmızılılar’ı yıkacak kadroyu da yavaş yavaş belirlemeye başladı. Pepe, Caner ve Negredo’nun sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatması moralleri bozsa da, Güneş, elindeki kadronun derinliğine güveniyor.

Şenol Güneş: Geçmişi unutun ve sahaya odaklanın

Love bir adım önde... : Kaleyi yine Fabri’ye emanet edecek olan tecrübeli teknik adam, sezonu kapatan Pepe ve Galatasaray maçında kırmızı kart gören Tosic’in yokluğunda Domagoj Vida ve Necip Uysal’a ‘hazır ol’ mesajı gönderdi. Başarılı çalıştırıcı, savunma dörtlüsünü Gökhan, Vida, Necip ve Adriano’dan oluşturacak. Sakatlığını atlatan Atiba’ya tekrardan 11’de şans verecek olan Güneş, yanında ise Medel’i görevlendirecek. Sağda Quaresma, solda Babel’e forma vermeyi düşünen deneyimli hoca, forvet arkasında da Talisca’yı sahaya sürecek. Forvet hattında ise Negredo’nun sakatlığı sonrasında Love, Larin ve Mustafa, Şenol Güneş’ten forma bekliyor. Başarılı hoca, bu bölge için son kararını vermezken, Love ismi üzerinde duruyor.

Fenerbahçe'nin anlaştığı dünyaca ünlü isim belli oldu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER