FUTBOL

Beşiktaş'tan Ospina bombası

Fulham'ın, İspanyol file bekçisi Fabricio için siyah-beyazlılara yaptığı teklifi artırması manşetlere taşınırken; Fabri'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık kaleci arayışlarına giren Beşiktaş'ın transferde bombayı patlatmaya hazırlandığı belirtildi.

Beşiktaş'tan Ospina bombası - Sayfa 1

Beşiktaş'ta kaleci transferi konusunda hareketli günler yaşanıyor. Fulham'ın, İspanyol file bekçisi Fabricio için siyah-beyazlılara yaptığı teklifi artırması manşetlere taşınırken; Fabri'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık kaleci arayışlarına giren Beşiktaş'ın transferde bombayı patlatmaya hazırlandığı belirtildi.

Beşiktaş'tan Ospina bombası - Sayfa 2

Kolombiya'nın önemli spor gazetecileri arasında gösterilen Estaban Jaramillo resmi twitter hesabı aracılığıyla Beşiktaş'ın Ospina'yla anlaştığını açıkladı.

Beşiktaş'tan Ospina bombası - Sayfa 3

Jaramillo, haberde Kolombiyalı eldiven David Ospina'nın yeni adresinin Beşiktaş olduğunu yazarken şu ifadeleri kullandı:

Beşiktaş'tan Ospina bombası - Sayfa 4

'Beşiktaş'la çoktan anlaştı, yeni durağı Türkiye' "David Ospina, Beşiktaş'la çoktan anlaştı ve imza için bekliyor. Ospina, Sevilla ve Napoli'dense Beşiktaş'ın teklifini daha cazip buldu. Dolayısıyla yeni durağı Türkiye olacak."