BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'tan Portekiz çıkarması

Yönetici Umut Güner, önümüzdeki hafta içinde önce Anderson Talisca’nın, ardından da Aboubakar’ın bonservisini almak için Benfica ve Porto’lu yöneticilerle masaya oturacak.

Beşiktaş'tan Portekiz çıkarması

Deplasmanda alınan G.Saray galibiyeti sonrasında Beşiktaş'ta bir yandan şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlanırken, diğer bir da transferden sorumlu yönetici Umut Güner'in mesaisi başladı.

Güner'in gelecek hafta Lizbon'a çıkarma yapacağı ve önce Anderson Talisca ardından da Vincent Aboubakar'ın bonservisleri için Benfica ve Porto kulüpleriyle bir araya geleceği öğrenildi. Güner öncelikle sözleşmesinde 25 milyon euro'luk satın alma bedeli olan Talisca için Benficalı yöneticilerle bir araya gelecek. Güner, Talisca'nın "Benfica ile sözleşme imzalamam. Bir sene gider oynar bonservisimi bedava alır gelirim" sözlerini koz olarak kullanacak. Talisca'dan zarar etmemesi için Benfica'ya "Gelin şimdiden anlaşalım. Tarafların dostluğu bozulmasın" diyecek.

Beşiktaş'tan 3 yıldızlı forma hamlesi

ABOUBAKAR İÇİN REST ÇEKECEK

Fotomaç'ın haberine göre; Daha sonra Porto'ya geçecek olan Güner burada da Aboubakar'ın bonservisini almak için Portolu yöneticilerle masaya oturacak. Aboubakar için maksimum rakamlarının 6 milyon euro olduğunu anlatacak ve Gomez'in Beşiktaş'a dönmek için çok hevesli olduğunu söyleyecek. Bir de rest çekecek, "Aboubakar, Porto'ya dönmeden önce 6 milyon euro'yu kabul ederseniz, hemen anlaşırız. Geriye döndükten sonra görüşme yapmak isterseniz rakam 4 milyon euro olur" diyecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER