FUTBOL

Beşiktaş'tan radikal karar! 3 oyuncu ile yollar ayrılıyor

Şampiyonlar Ligi'nden uzak geçireceği sezonda takım bütçesinde küçülmeye gidecek olan Beşiktaş yönetimi, acil ödemeler için daha önce iki banka konsorsiyumuna yaptığı 96 milyon 400 bin dolarlık kredi başvurusundan da vazgeçti.

Beşiktaş'tan radikal karar! 3 oyuncu ile yollar ayrılıyor - Sayfa 1

Şampiyonlar Ligi'nden uzak geçireceği sezonda takım bütçesinde küçülmeye gidecek olan Beşiktaş yönetimi, acil ödemeler için daha önce iki banka konsorsiyumuna yaptığı 96 milyon 400 bin dolarlık kredi başvurusundan da vazgeçti. Bu krediyle faiz, futbolcu ödemeleri ve kulüp personelinin geciken maaşlarını kapatmayı hesaplayan siyah-beyazlı yönetim, ihtiyacı olan maddi kaynağı futbolcu satışından sağlama kararı aldı. İşte yönetimin planındaki futbolcular ve durumları:

Beşiktaş'tan radikal karar! 3 oyuncu ile yollar ayrılıyor - Sayfa 2

DOMAGOJ VIDA: Beşiktaş'ın 15 milyon Euro bonservis istediği Hırvat stoperi, İngiltere'den 2 kulüp istiyor. Oyuncunun 3.6 milyon Euro'luk maaşı nedeniyle 18 milyon Euro minimum gelir ve tasarruf hedefliyor. Hırvatistan'ın Dünya Kupası'nda çeyrek finale kalması Beşiktaş'ın elini kuvvetlendiriyor.

Beşiktaş'tan radikal karar! 3 oyuncu ile yollar ayrılıyor - Sayfa 3

RICARDO QUARESMA: Çin'den 7.5 milyon Euro'yu bulan teklifler var. Portekizli yıldızın kararını bekleyen Beşiktaş, gitmesi halinde maaşıyla birlikte 12 milyon Euro gelir-tasarruf planlıyor.

Beşiktaş'tan radikal karar! 3 oyuncu ile yollar ayrılıyor - Sayfa 4

TOLGAY ARSLAN: Almanya ve İngiltere'den gelen teklifler 7.5 milyon Euro'yu gördü. Şenol Güneş de oyuncuyu istemediğini ortaya koymuştu. Maaşı 2.5 milyon Euro olan Tolgay'dan 10 milyon Euro gelir-tasarruf bekleniyor.