BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'tan Yıldırım Demirören'e gönderme!

2017 yılı 4. Olağan Divan Kurulu toplatısında Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk yaptığı konuşmada Yıldırım Demirören'e göndermede bulundu.

Beşiktaş'tan Yıldırım Demirören'e gönderme!

2017 yılı 4. Olağan Divan Kurulu toplatısında  ilk olarak Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk söz aldı.

Yamantürk; yönetimi eleştirmedikleri için özellikle sosyal medya üzerinden kendilerine yoğun eleştiriler yapılmasını anlamakta zorluklar çektiklerini ifade ederek, bu eleştirilerin sosyal medya yerine divan kürsüsünden yapılmasını istedi.

Divan başkanı bu sözlerinin ardından ilginç bir benzetme içeren, ''Kerameti kendinden menkul bir yıldırım Beşiktaş'ın üzerine düşerken, burada eleştiri yapmayanlar bugün burada ve çeşitli ortamlarda hiçbir somut veriye, hiçbir matematiğe dayanmadan yaptıkları eleştiriler kulübümüze yeni yıldırımlar düşmesinin altyapısını hazırlamaktan başka bir şey değildir. Bizlere yönetimi eleştirmemek üzerine yapılan eleştirileri anlamakta güçlük çekiyoruz. Kurullar birbirini suçlama yeri değil, Beşiktaş'ın sorunlarına çözüm üretme yeridir. Namuslu, çalışkan, iyi niyetli, ahlaklı insanları korkutarak bu görevlere niyetli olanları engellersek kulübümüzün üzerine yeni yıldırımlar düşer ve kulübümüz tarumar olur'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın borcu resmen açıklandı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER