YEREL HABER

Bilardo şampiyonları ödüllerini aldı

Türkiye Kupası 3 Bant Bilardo Turnuvası'nda şampiyonluk kupalarını ve ödüllerini İstanbullu bilardocular kazandı.

Bilardo şampiyonları ödüllerini aldı

Türkiye Bilardo Federasyonu Bandırma Belediyesi Kültür ve Spor Etkinliliği kapsamında düzenlenen 17 Eylül Türkiye Kupası 3 Bant Bilardo Turnuvası'nda şampiyonluk kupalarını ve ödüllerini İstanbullu bilardocular kazandı.
Olimpic Bilardo Salonunda düzenlenen ve 3 gün süren turnuvaya Dünya ve Avrupa şampiyonu olmuş 40 ilden gelen 40 ünlü Bilardocu katıldı. 50 sayı üzeri Final karşılaşmasında İstanbul gurubundan Adnan Yüksel ile Hakan İncekara karşılaştı. Final müsabakasını Kaymakam Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel, Emniyet Müdürü Abdülkadir Çılman ve Belediye Meclis üyeleriyle kalabalık bir bilardosever büyük heyecanla izledi.

Turnuvada 1.'liği İstanbullu Hakan İncekara, 2.'liği Adnan Yüksel, 3.'lüğü Tayfun Taşdemir, 4.'lüğü Selim Özden kazandı.

Belediye Başkanı Sedat Pekel turnuvada ilk dört kupayı ve para ödülünü kazanan İstanbullu bilardocuları tebrik etti. Turnuvada 1.'ye 2.5 bin TL, 2.'ye 1.5 bin TL, 3. ve 4.'ye ise 800 TL para ödülü ve kupa verildi.

Hakan İncekara'ya birincilik kupasını Kaymakam Ali Mantı, ikincilik kupasını Emniyet Müdürü Abdülkadire Çılman, üçüncülük kupasını Belediye Başkanı Sedat Pekel, dördüncülük kupasını ise Belediye meclis üyesi Cemal Adıgüzel verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER