TRABZONSPOR

Bilic Trabzonspor'a söz verdi!

West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic, Valencia için kendisiyle görüşen bordo-mavililere “İstediğim forveti alırsam Valencia’yı size kiralık gönderebiliriz, bunun sözünü veriyorum” dedi

Bilic Trabzonspor'a söz verdi!

Trabzonspor'un transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Ekvadorlu forvet oyuncusu Enner Valencia için Galatasaray'ın da devreye girmesi moralleri bozdu.

Bunun üzerine elini daha sıkı tutmak isteyen Trabzonsporlu idareciler West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic ile bir görüşme daha yaptı. Bordomavililer bu görüşmede Valencia'yı kiralık olarak almak istediklerini net bir şekilde tekrar belirtirken, Bilic'ten de olumlu yanıt aldı. Karadeniz ekibinin ısrarı karşısında Bilic'in, "İstediğim forveti alırsam Valencia'yı size kiralık olarak verebiliriz, bunun sözünü veriyorum" ifadesini kullandığı belirtildi.

İlk teklif Trabzon'dan
Bu mevkiye Lyon'da yıldızlaşan Alexandre Lacazette'yi transfer etmek isteyen İngiliz kulübünün, yaptığı transfer görüşmelerinin olumlu sonuçlanmasından sonra kendisine ilk teklifi yapan Trabzonspor ile masaya oturması bekleniyor. Bu arada Bilic'in Valencia'ya, "Türkiye sana iyi gelecektir. Bence bu fırsatı kaçırmamalısın. Trabzonspor sana uygun bir takım. Bunu değerlendirebilirsin" dediği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER