SÜPER LİG

Bilinmeyen bir el Bursaspor'u karıştırıyor!

Bursaspor TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Paçacı, Spor Merkezi programında önemli açıklamalar yaptı.

Bilinmeyen bir el Bursaspor'u karıştırıyor!
TRT'nin Bursaspor'un maçlarının naklen vermemesindeki tavrı anlayamadığını belirten Bursaspor TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Paçacı, şöyle konuştu: 
 

"Bursaspor'un Gomel deplasmanını TRT naklen yayınlayacaktı. İftarı bahane edip vaz geçtiler. Ardından Anderlecht maçı geldi. TRT en izlenmez programlara bile çuvalla para harcarken 100 bin dolar bedeli çok bulduğunu bahane ederek yayından vazgeçti. Bu para G.Antep maçı için TRT'nin ödediği miktardı oysa...  
 
 
Kaldı ki bu rakam da 80 bin dolara düşürüldü Bursaspor yönetimi tarafından. Bir özel tv kanalı da Anderlecht maçını yayınlamak için Bursaspor'dan istekte bulundu. Bursaspor kabul edip anlaşılan şartlardaki sözleşmeyi gönderdi. Ancak kanal yetkilileri hiçbir gerekçe göstermeksizin yayından vazgeçti."

Yaşanan tüm gelişmelerin tesadüf olamayacağını söyleyen Suat Paçacı sözlerini şöyle noktaladı:  
 
"Gizli bir el Bursaspor'u karıştırıyor. Bir şekilde Bursaspor'u engelliyor. Sponsorluklar konusunda da aynı gizli el çalışıyor. Bursaspor'un forma reklamı bulmada yaşadığı zorluğun arkasında da bu el var. Her şeye rağmen Bursaspor'a yeniden sponsor olanların alınlarından öpüyorum"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER