YAZARLAR

Bir avuç nankör!!!

Bir avuç nankör!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Çok doğru, Aslantepe’de tepki gösteren bir avuç nankör, Galatasaray taraftarı olmayan, birileri tarafından organize edilmiş ne olduğu belirsiz kişiler yaptıkları saygısızlığın, ayıbın karşılıksız kalmayacağını bilmeliler.

Bir çok kez stat yapmak için girişimlerde bulunan ama bir türlü yapılamayan stat, büyük bir riskin altına imza atılarak Galatasaray camiasına hiçbir ücret talep edilmeden hediye edildi. Türk sporuna, Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Fenerbahçe’li olmasına rağmen, millete hizmet sevdası ile yola çıkan ve Galatasaray’a stat yapılmasında başrol demeyeceğim çünkü tüm roller Sayın Başbakan’a aittir. Stadın yapılmasının talimatını veren ve takipçisi olan Sayın Başbakan hak etmediği bir tepkiye maruz kalmıştır. Bu önceden hazırlanmış, provake bir eylemdir. Bunu yapanlar insanlıklarından utanmalıdırlar.

Galatasaray camiası ve taraftarı bu olayı hiç şüphesiz tasvip etmedi. Kendilerine yakışır bir stadın karşılığının bu olmadığını onlar bizlerden daha iyi biliyorlar. Büyük camiaya yakışır bir karşılama olmalıydı. Sporun içine siyaset girmemeliydi. Orada hangi partili olursa olsun, ülkenin başbakanını ve bakanlarını konuk etmenin gururunu yaşamalıydılar. Neticede yıllardır özlemi çekilen stadın açılışı vardı. Ben bir Fenerbahçe’li olarak yapılanlara kızdım ama sadece Fenerbahçe’li olduğum için değil. Bu konuyu köşeme taşıyarak fırsattan istifade etmekte istemedim. Yanlış anlaşılmasın. Bu ayıp derhal temizlensin diye kaleme aldım. Galatasaraylılık anlayışının bu olmadığını bildiğim için bu tür söylemlerde bulunuyorum.

Galatasaray yönetimi gereken açıklamayı yapmış, özrünü dilemiş ve olayın takipçisi olacaklarını beyan etmişlerdir. Bende bu ayıp karşısında beklenen açıklamayı yapan yönetimi tebrik ediyor, olayların ne kadar takipçisi olacaklarını da takip edeceğim. Galatasaray taraftarı kesinlikle üstüne alınmasın. Bu ayıp onların değil, fırsatçıların ayıbıdır. Galatasaray taraftarı bu fırsatçıları aralarına almayarak en güzel cevabı verecektir. Bu tür insanların spor salonlarında işleri yok. Bundan sonrada olmayacak.

Türk Sporuna sağlamış olduğu katkılardan dolayı Sayın Başbakanımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Başbakanımız göreve geldikten sonra spora yapılan yatırım ve sporda yapmış olduğumuz ev sahiplikleri ile yüzümüzün akı ile çıktık. Ev sahipliğimizde yapılan organizasyonlar, dünya şampiyonası, yeni yapılan statlar ile spora verilen önemin boyutu ortadadır. Böyle bir spor adamına yapabileceğimiz tek şey teşekkür etmek ve yapılanları unutmamak, unutturmamaktır. Belki şimdi Hükümet sözcüsü, Ak partili yada Başbakan avukatı gibi yakıştırmalar bana da yapılacaktır. Ama ben haklının yanında olmaya devam edeceğim. Her konuda yiğidin hakkını teslim etmek boynumuzun borcudur. Burada parti gözetmiyorum, yapılan hizmetleri takdir ediyorum…

Yorumlar
TREND HABERLER