YAZARLAR

Bir Fenerbahçe var…

Bir Fenerbahçe var…

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Her yıl Şampiyonlar ligi elemelerinde gruplara kalamayan ve alacağı maddi desteği ezeli rakibine kaptıran bir Fenerbahçe var.

Bu maddi destek ile rakibinin yıldız oyuncu almasına yardım eden, maddi sıkıntı yaşayan rakibini maddi anlamda rahatlatan bir Fenerbahçe var.

Her yıl Süper kupa finalinde rakibine yenilerek kupayı rakibine kaptıran ve lige moral bozukluğu ile başlayan bir Fenerbahçe var.

Son yıllarda şampiyonluk yarışını son haftalara kadar taşıyan ama son anda şampiyonluğu rakibine armağan eden bir Fenerbahçe var.

Şampiyon olduk diye sevinip, anons hatası yüzünden taraftarı ile dalga geçilen bir Fenerbahçe var.

Maç esnasında taraftarın tezahüratından rahatsız olup eline mikrofonu alıp konuşma yapan bir başkanın esiri durumuna düşmüş bir Fenerbahçe var.

Her takım tarafından ıslıklanan, şikeci gözü ile bakılan, gittiği her yerde yuhalanan, futbolcusuna küfür edilen bir Fenerbahçe var.

Kendi takımlarının maçını izlemeyen rakip taraftarlara kendisini izleten bir Fenerbahçe var.

Uefa, Tahkim ve son olarak Cas tarafından 2 yıl Avrupa kupalarından men cezası almış bir Fenerbahçe var.

Taraftarı üzgün, yönetimi vurdumduymaz, başkanı ise ömrünün sonuna kadar başkanlık yapmak isteyen, kulübe verdiği zararları kabullenmeyen bir Fenerbahçe var.

Ben şu an milyonlarca Fenerbahçe taraftarının içerisinde bulunduğu psikolojiyi bir Fenerbahçeli olarak çok iyi anlayarak yazıyorum.

Kızıyorum.

Nefret ediyorum.

Lanet okuyorum.

Kulübümüzü bu durumlara düşürenlerden hesap sorulmasını istiyorum. Hesap sorulmalı ki kimsenin yaptığı yanına kar kalmamalı.

Uefa’nın gözünde şu şartlarda şampiyon Trabzonspor’dur. Türkiye Futbol Federasyonu bu kararı gözden geçirecektir.

İnşallah men cezası bu yıldan başlarda en azından bir yılımızı çekmiş oluruz. Hiç olmazsa devam eden bir sürecin dışında kalarak ve henüz yolun başındayken cezamızı çekelim de bir an önce yaşanılan kötü süreci tamamlayalım.

Bu süreçte emeği olan tüm yöneticilerimiz ve kendisinden başkasını adam hesabına almayan, her şeyi bilen, transferleri yapan, sahadaki on bire karışan başkan Aziz Yıldırım için ömür boyu men cezası gelmelidir. Ömür boyu men cezası gelmezse bunca olan bitenden sonra hala takımın başında kalacağından eminim. Bu takımda durmaya devam ettikçe takım zarar görüyor.

Kapı açık, güle güle…

Yorumlar
TREND HABERLER