YAZARLAR

Biz bize yeteriz!!!

Biz bize yeteriz!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Kim ne derse desin, kim nasıl anlarsa anlasın, kim nasıl işine geliyorsa o şeklide değerlendirsin. Bu ülkede bir Fenerbahçe çekememezliği, bir Fenerbahçe düşmanlığı var. Bunu anlamak hiç zor değil. Kendi takımının maçlarını izlemeyenden tutun, futbolun içinde olmayanlar bile Fenerbahçe maçlarını izler, yorum yapar oldu. Fenerbahçe kazandığı zaman maçın özet görüntülerine bile bakmadan kesin şike vardır diyecek kadar alçalanlar bile var. Tüm liglerde hakem hataları oluyor. Tüm takımların aleyhine ya da leyhine hatalar oluyorken hep Fenerbahçe’nin ön planda tutulmaya çalışılıyor olması art niyetli olmalarındandır.

Fenerbahçe şampiyon olmuştur. Kimileri sadece futbolcuları kutluyoruz derlerken bile imada bulunduklarının, şampiyonluğu çekemediklerini gizli tutamıyor. İşinize gelse de gelmese de Fenerbahçe şampiyon olmuştur. Bu kadar hazmedememezlik fazla değil mi? Nedir Fenerbahçe ile derdiniz? Bu takım iyi futbol oynadı ve kazandı. Bunu bile bile hala şampiyonluğun altını eşeleyenler farklı şeylerle karşılaşabilir hatta zararlı çıkabilirler.

Gelelim transfer olaylarına. Beşiktaş Egemen’i transfer etti gık çıkmadı. Galatasaray Selçuk transferini açıkladı iyi transfer denildi. Fenerbahçe Emenike transferini açıkladığında ise kendini bilmez Fenerbahçe düşmanları iş başına geçti. Radyolarda ve tv ekranlarında işte Emenike, Fenerbahçe Karabük maçında transfer edildiği için oynatılmamış, sonra Trabzon maçında gol atar kıyamet kopar diye kadro dışı bırakılmış cinsinden yorumlar izledik. Saçmalardan seçmelerden başka bir şeye benzemiyor. Fenerbahçe Emenike transferini ne zaman yaptı ise yaptı. O maçta oynayıp oynamaması ile ne alakası var. Bunun örneklerini fazlası ile sayarız. Kiralık oyuncular bile kendi takımlarına karşı oynatılmıyor. Emenike transferi ile şampiyonluk hakkında ileri geri konuşanlar önce kendi söylediklerine kendileri inanmaya çalışsınlar. Aslı astarı olmayan iddialarla kulübü ve oyuncuyu zan altında bırakmasınlar.

Fenerbahçe Sezer Öztürk transferini gerçekleştirdiğinde yine meydanlara inmek için bekleyenler vardır. Şimdiden sesleniyorum onlara!!! Meydan boş değil, Fenerbahçe kulübü de siz konuşacaksınız diye transfer politikasını değiştirecek değil. İstediğiniz kadar konuşun, istediğiniz kadar yazın, çizin Fenerbahçe’nin büyüklüğüne, stratejisine, kararlarına ve şampiyonluğuna asla zarar veremezsiniz. Keza bu art niyet olduktan sonra biz bize yeterde artarız. Varsın her yerde rakip takımlara şampiyon tezahüratları yapılsın, bizim taraftarımız gereken cevabı tribünde medenice vermesini bilir.

Yapılan her transferin ardından bir şeylerin aranması, şampiyonluğun hazmedilememesi anlamını taşır. Yalan mı? 
 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HER TÜRLÜ GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Yorumlar
TREND HABERLER