SÜPER LİG

Biz <font color='#FF0000'>Fenerbahçe'yi alkışladık</font>

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül derbi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Biz <font color='#FF0000'>Fenerbahçe'yi alkışladık</font>

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, Drogba'nın kendine çok iyi baktığını ve Galatasaray'da çok mutlu olduğunu belirterek, "Bana göre 3-4 yıl daha oynar" dedi..

Bugün TV'de Özgür Sancar'la Yakup Çınar'ın sunduğu Sporextra Programı'nda stüdyo konuğu olan Sarıgül, ''Dider Drogba, dünya çapında önemli bir marka. Kendisiyle kişisel anlamda da görüşüyoruz. Florya'ya gittiğimde de onu çoğu zaman özel antrenman yaparken görüyorum Kendine çok iyi bakıyor. Müthiş bir profesyonel. Ben Drogba'nın 3-4 sene daha Galatasaray'da oynayabileceğini düşünüyorum. Drogba, Galatasaray'da çok mutlu. Çünkü Galatasaray da Türkiye'nin Chelsea'si durumunda. Brezilya'ya gittim. Orada bile Galatasaray konuşuluyor. Elbette ki Drogba oynadığı sürece Galatasaray'da olacaktır'' şeklinde konuştu.

YÖNETİMDE ÇATLAK VAR DİYENLER, GALATASARAY'IN ENGELLEMEYEN BAŞARISINDAN RAHATSIZ OLANLAR
Sarıgül, kulüp içinde çekişmeler olduğu yönündeki haberlere tepki göstererek, ''Ne yönetim kurulunda ne de teknik heyetle yönetim arasında hiç bir uyumsuzluk yok. Bunu çıkaranlar Galatasaray'ı kıskananlar. Önümüzdeki sezon ne yaparlarsa yapsınlar Galatasaray'ın başarıya giden yolunu kesemeyeceklerini gördükleri için iç huzursuzluk yaşayıp, Galatasaray Yönetimi'nde ayrılık var söylemini üretenlerdir. Başkanımız demokratik biçimde bütün arkadaşlarımızı dinler. Galatasaray'ın farkı budur. Bir çok kulüp yönetiminde kararlar oy çokluğuyla alınır. Biz ise oy birliğiyle alırız. Bu bizim farkımızdır'' dedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI'NI TÜRKİYE'YE GETİRECEĞİZ
Genç yönetici, iddialı demeçler vererek, ''Galatasaray'ı bölmeye çalışanlara vereceğim mesaj: bizim önümüze beton duvarlar bile koysalar, biz Galatasaray olarak hedefe ulaşacağız. Önümüzdeki hafta lig şampiyonluğu kupasını Aslantepe'de kaldıracağız. Önümüzdeki sezon da daha büyük başarıları elde edeceğiz. Türkiye'ye getirmediğimiz tek kupa olan Şampiyonlar Ligi Kupası'nı getireceğiz'' diye konuştu.

BİZ FENERBAHÇE'Yİ ALKIŞLADIK, ONLARIN DA BİZİ ALKIŞLAMASINI BEKLERİZ
Emir Sarıgül, sözlerini şöyle tamamladı:
"Biz derbiyi kazanmak istiyoruz. Biz Galatasaraylılık ciddiyetiyle iki maçımızı da oynayacağız. Fatih Terim ve aslanları inanmış biçimde Kadıköy'e gidiyoruz. Şampiyonluk zaferinin azmiyle oradan galibiyetle ayrılacağız. Spor bir dostlu, biz Fenerbahçe ilk yarıda son derece misafirperver biçimde ağırladık. Ama aynı nezaketin Kadıköy'de de olacağına inanıyorum. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nı geçen hafta kupayı aldığında, 4 yöneticiydik, Fenerbahçe'yi alkışladık. Biz isteriz ki onlar da bizi alkışlasın. Ama yapmazlarsa Fenerbahçeli arkadaşlarımızın bileceği bir durum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER