MİLLİ TAKIM

Bizi 2016'ya taşıyan Kazak futbolcunun sevinci

Letonya'ya attığı golle EURO 2016'ya direkt olarak katılmamızı sağlayan Kazak futbolcu İslambek Kuat, çok mutlu olduğunu söyledi.

Bizi 2016'ya taşıyan Kazak futbolcunun sevinci

Letonya'ya karşı Kazakistan'ın golünü atarak Türkiye'nin EURO 2016'ya direkt katılmasını sağlayan İslambek Kuat, bir anda gündeme oturdu.

İlk golünü de Hollanda'ya karşı attan Kazak futbolcu, dün akşam da Letonya karşısında bir gol daha attı ve böylece 4 kez giydiği milli takım forması ile 2 gol atma başarısını gösterdi.

Aslında ön libero mevkinde görev alan Kuat, futbol hayatına Astana'da başladı. 2014 yılında Kairat Almaty takımına transfer olan Kuat, futbola burada devam ediyor.

ÇOK MUTLU OLDUM
Attığı gol ile Kazakistan'ın gruplardaki ilk galibiyetini almasını sağlayan ve Türkiye'nin EURO 2016'ya direkt katılmasını sağlayan İslambek Kuat, maç sonrası Kazak basınına yaptığı açıklamada, "Bu zafer için çok mutluyum" dedi.

İşte Euro 2016'da maç tarihleri!Fransa'da düzenlenecek olan Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası, 10 Haziran 2016 tarihinde başlayacak.

Kendisinin attığı gol ile Türkiye'ye de büyük bir sevinç yaşatan İslambek Kuat, "Türkiye ve Türk halkı için de çok mutlu oldum" ifadesini kullandı. Kuat, "Maçtan önce diğer takımların problemleri bizi ilgilendirmiyordu. Öncelik kendi problemlerimizi çözmek ve gruptaki ilk galibiyetimizi almaktı ama maç sonu Türkiye'nin direkt gittiği yönünde almış olduğum haber beni çok mutlu etti. Türkiye ve Türk halkı için de çok mutlu oldum. Bizim için kardeş halk olan Türkiye'nin EURO 2016'ya katılması beni çok memnun etti. Umarım Fransa'da başarılı olurlar. Zaten çok iyi bir kadroları var" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER