BEŞİKTAŞ

BJK TV'den olay iddia! Sedyedeyken...

Kadıköy’de saha Şenol Güneş’in başına isabet eden yabancı madde sonrası bir anda karıştı. Şenol Güneş'in sedye ile taşınması sırasında da bir saldırı yapıldığı iddia edildi!

BJK TV'den olay iddia! Sedyedeyken...

Ziraat Türkiye Kupası'nın 57. dakikasında saha karıştı. Beşiktaş'ın yedek kalecisi Tolga Zengin taraftarlarla tartıştı. Bu sırada Şenol Güneş'in kafasına bir cisim geldi. Güneş başını tuttu. Beşiktaş takımı koridora girdi. Maçın tatil edildiği ifade edildi. Derbiyle ilgili kararı TFF verecek.

GÜNEŞ MAÇA ÇIKMAYACAĞINI SÖYLEDİ: Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tünele girerken yüzüne gelen bir cisim sebebiyle yere düştü. Tecrübeli teknik adam annesine küfredildiğini ve maça çıkmayacağını söyledi.

şenol güneş

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ: Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasına gelen cisimlerden dolayı 5 dikişi atıldı. Güneş tedavi için hastaneye götürüldü.

"SEDYEDE SALDIRMAYA ÇALIŞTILAR" İDDİASI: BJK TV Spikeri Bülent Ülgen ise Şenol Güneş'e sedyedeyken saldırı teşebbüsüne bulunulduğunu iddia etti.

Ülgen; "Şenol Güneş'i ambulansa binerken tekmelemeye ve yumruklamaya çalışmışlar. Futbolcularımızı öldürmeye kalktınız. En ağır şekilde yargılanmalı ve cezasını çekmelisiniz. Yazıklar olsun" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER