DİĞER HABERLER

Boksta yüzyılın maçı bu gece

Son yılların tartışmasız en iyi iki boksörü Floyd Mayweather JR ve Manny Pacquiao arasındaki 500 milyon dolarlık maç bu gece TSİ sabaha karşı 04.00'te yapılacak.

Boksta yüzyılın maçı bu gece - Sayfa 1

5 yıllık bir hazırlık sürecinden sonra, son yılların tartışmasız en iyi iki boksörü Floyd Mayweather JR ve Manny Pacquiao arasındaki 500 milyon dolarlık maç bu gece TSİ sabaha karşı 04.00'te yapılacak. Kanaltürk'ün naklen yayınlayacağı bu maçı izlemek isteyenler için sporx, bir rehber hazırladı. İşte o rehber...

Boksta yüzyılın maçı bu gece - Sayfa 2

38 yaşındaki Floyd Mayweather, bugüne kadar çıktığı 47 maçı 26'sı nakavt olmak üzere kazandı. Bugüne dek çıktığı maçlardan 420 milyon dolar kazandı. 24 kez kemer için dövüştü, kazandı. Toplam 363 roundun hiç birinde yıkılmadı. Lakabı Money (Para)

Boksta yüzyılın maçı bu gece - Sayfa 3

36 yaşındaki Manny Pacquiao, çıktığı 64 maçın 38'ini nakavt olmak üzere 57'sini kazandı. 5 kez yenildi. Son maçında nakavt oldu. 407 round dövüşen bir boksör olarak sadece 5'inde yıkıldı. Toplam 340 milyon dolar kazandı. 19 kez kemer için dövüştü. Lakabı ünlü atari oyunu Pacman!

Boksta yüzyılın maçı bu gece - Sayfa 4

Mayweather, rakiplerine karşı strateji üzerine bir dövüş stiline sahip ve kontralarla kazanmaya çalışıyor. Mayweather, solunu öne çıkarıyor ancak sağıyla kontralarla mükemmel çıkıyor. Sağı, düz ve uzun bir şekilde net çıkıyor. Fizik avantajları nedeniyle bugün nakavta gidebilir.