DİĞER HABERLER

Boksun Başkanından ziyaret

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç Fenerbahçe Ankara Boks Okulunu ziyaret etti.

Boksun Başkanından ziyaret
Emekli Emniyet Müdürü ve Boks Federasyonu Teknik Kurul üyesi Kemal Sonunur'unda hazır bulunduğu ziyarette ev sahipliğini Fenerbahçe Ankara Boks Okulu antrenörleri, Mustafa Genç, Levent Yıldırım, Handan İçyar ve Sami Bıyıklı yaptı.

Ulus Rüzgarlı caddesinde bulunan Fenerbahçe Ankara Boks Okulu salonunda gerçekleşen ziyarette Gözgeç'in ziyaretinden sporcular çok mutlu olduğu gözlendi.

"Her Çocuk Bir Yetenektir, Yeter ki Keşfedilsin" Projesinde gelinen son durum hakkında da antrenörlerden bilgi alan Eyüp Gözgeç minik ve genç boksörlerle tokalaşıp bir süre sohbet etti. "Sporculara antrenörlerin sözünden çıkmamalarını, çok çalışarak her şeyi başarabileceklerini söyledi.

Fenerbahçe Spor Kulübünün Ankara'nın merkezi bir yerine bu denli bir spor salonu açması son derece güzel bir olay, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a ve Boks Şube Kaptanı Mert Öztemel'e boksörlere böyle güzel bir ortam sundukları için teşekkür ederim. Kendilerinin de Federasyon olarak sporculara antrenör desteği vermeye devam edeceklerini" söyledi.

Boksörlerin ilgisinden çok mutlu olan Gözgeç sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Isparta'da yapılan Türkiye Boks Şampiyonasında birinci olan Hazel Gökduz'a Fenerbahçe Ankara Boks Okulu tarafından armağan edilen cumhuriyet altınını takdim etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER