1.LİG

Bolu'da maç sonu açıklamaları

PTT 1. Lig'de Samsunspor'u 2-1 mağlup eden Boluspor'un Teknik Direktörü Oğuz Çetin, maç sonrası açıklamarda bulundu.

Bolu'da maç sonu açıklamaları
Çetin, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, geçen hafta itibariyle müthiş bir gayretle ligde 6'ncı konuma geldiklerini söyledi.

''İstikrarlı bir şekilde üstümüzde olan takımlarla olan puan farkını kapatmaya başladık'' diyen Çetin, ''Bunu sürdürmek adına bu maç çok önemliydi. Herhangi puan kaybına tahammülümüz yoktu. Bu bilinçle sahaya çıktık. Oyuncularım müthiş bir mücadele örneği ortaya koyarak karşılaşmayı 2-1 kazandı'' diye konuştu.

Maç esnasında son 10 dakika içerisinde sergilenen mücadeleden memnun olmadığını anlatan Çetin, ''Memnun olmadığım bir yönümüz var. Maçın son bölümünde baskı yememiz. Maçın 2-1'e gelmesiyle birlikte rakibin ümitlenmesi, son 10 dakika doldur boşalta girmeleri, tehlike yaratmaları olumsuz bir görüntüydü. Onun dışında ortaya konan mücadele ve oyundan son derece memnunum'' ifadesini kullandı.

''Samsunspor cephesi''

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise güzel bir maç oynandığını belirterek, Boluspor'u başarısından dolayı kutladığını söyledi.

Durmuş, Boluspor karşılaşmasını en kısa sürede unutup bundan sonra oynanacak maça bakmaları gerektiğini dile getirerek, ''Biz de gelecek haftaya bakıyoruz. Bu maçı çok kısa bir sürede unutmak zorundayız'' dedi.

Oynanan karşılaşmayı da değerlendiren Durmuş, deplasman takımı olarak yeterince pozisyon ürettiklerini vurgulayarak, ''Çok basit 2 gol yedik ve 2-0 geriye düştük. Ona rağmen oyuna asıldık. Sonucu 2-2'ye de getirebilirdik. Bu gün olumlu futbol oynadık. Yediğimiz gollerin bu standartta olmaması gerekiyordu. Temiz bir maç oldu'' şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER