1.LİG

Boluspor'dan 3 transfer birden

TFF 1. Lig'de mücadele eden Boluspor, 3 transfer birden yaptı.

Boluspor'dan 3 transfer birden

TFF 1. Lig'de mücadele eden Boluspor, Murat Yıldırım, Senegalli Mamadou Diarra ve Arnavut Renato Arapi'yi renklerine bağladı.

Kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde düzenlenen imza törenine başkan Necip Çarıkçı ve yöneticiler de katıldı.

Törende, Büyükşehir Gaziantep'ten orta saha oyuncusu 29 yaşındaki Murat Yıldırım 1 yıllık, Senegal 20 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyen 19 yaşındaki defans oyuncusu Mamadou Diarra 3 yıllık, Arnavutluk'un Partizani takımında oynayan 29 yaşındaki stoper Renato Arapi de 2 yıllık sözleşmeye imza attı. 

O taraftar Fenerbahçe'den özür diledi

Çarıkçı, burada yaptığı konuşmada, lige 3 puanla başladıklarını ve galibiyetlerin devam edeceğini belirterek, "Bu gün de burada 3 futbolcuyu renklerimize bağladık. Anlaştığımız oyuncular daha önce izlediğimiz, başarılı oyuncular. Bu oyuncuların takıma güç katacağına inanıyorum." dedi.

Başkan Çarıkçı, Boluspor'un başarısı ve çıkarları doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Boluspor'a transfer olmaktan mutlu olduğunu anlatan Murat Yıldırım, böyle bir yönetim ve başkanla başarının geleceğine inandığını, güzel bir sezon geçmesini umut ettiğini vurguladı.

Renato Arapi de kendisinin sezonu 3 ay önce açtığını hatırlatarak, "Bolu'ya daha önce geldim ve bir görüşme yaptıktan sonra ülkeme döndüm. Şu anda buradayım. Burada olduğum için çok mutluyum. Hafta sonu da Sivasspor karşılaşmasını izledim. Sivasspor'un ligin favorisi olduğunu söylemişlerdi. Eğer onlar favori ise biz onlardan daha iyiyiz demek ki. Gördüğüm başarıdan da çok mutlu oldum. Hedeflerimize ulaşmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Sezon sonunda hedeflerimize ulaşmış oluruz." dedi.

İlk anlaşmasını Bolu'da yapmış olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Mamadou Diarra ise "İlk maçımı Sivasspor'a karşı oynadım. Ondan dolayı da çok mutluyum. Çok çalışarak Boluspor'u en yüksek seviyelere çıkartmak için elimden gelen her şeyi yapacağım." şeklinde konuştu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER