YEREL HABER

Boluspor'un yeni başkanı Necip Çarıkcı oldu

Boluspor'un gerçekleştirdiği olağan kongrede yeni başkan Necip Çarıkcı oldu.

Boluspor'un yeni başkanı Necip Çarıkcı oldu

4 yıl aradan sonra yeniden başkanlık koltuğuna oturan Çarıkcı, kazananın Boluspor olduğunu ifade etti.

Boluspor Olağan Kongresi, Boluspor Halı saha Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 585 delegenin oy kullandığı kongrede Necip Çarıkcı 298 oy ile başkan seçildi.

Seçimden sonra soruları cevaplayan Çarıkcı şunları söyledi; “Çok güzel bir kongre oldu. Kongreye katılım oldukça yüksekti. Katılanlara teşekkür ederim. Öncelikle Bolu’ya hayırlı olsun. Kazanan Boluspor oldu” dedi.

Necip Çarıkcı

Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Necip Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti; ''Narven olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olmayı hedefledik. Narven Termal Sağlık Kasabası, gerek sunduğu termal hizmetler ve sosyal imkânları, gerekse mimarisi ve doğası ile Türkiye turizmine, 4 mevsim potansiyel oluşturulmasına yönelik yepyeni bir anlayış getirecek.

Narven’de, paintballdan bowling salonuna, go karttan, buz patenine, cep sinemasından amfi tiyatroya, ATV turlarından biniciliğe kadar geniş bir etkinlik yelpazesi yer alacak. Bunun yanı sıra profesyonel sahalarımızla futbol, basketbol, voleybol spor kulüplerine Türkiye genelinde hizmet sunacağız” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER