FUTBOL

Bosna Hersek Milli Takımı yöneticileri ve Fatih Terim görüştü

Bosna Hersek Milli Takımı'nın, teknik direktörlük görevi için Fatih Terim ile görüştüğü öğrenildi.A Spor’da Fatih Terim ve Bosna Hersekli yöneticilerin görüşmesi işte böyle ekranlara yansıdı...

Bosna Hersek Milli Takım yöneticileri, uzun süredir Galatasaray’da Igor Tudor’un yerine geçeceği konuşulan teknik direktör Fatih Terim ile görüşüyor.

Bir dönem Galatasaray’da da forma giyen Bosna Hersekli eski futbolcu Tarık Hodzic’in aracılığıyla ayarlanan görüşmede, Bosna Hersek Futbol Federasyonu heyetindeki Zvjezdan Misimovic ve Sead Kajtaz da yer alıyor.

Hodzic, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Terim’e milli takımın isteğini ilettiğini ve görüşme gerçekleştirmeleri gerektiğini söylediğini aktararak, Terim’in Bosna Hersek Milli Takımı için çalışmasının ihtimal dahilinde olduğunu bildirmişti.

Bosna Hersek, daha önce bir dönem Kayserispor’u da çalıştıran Hırvat teknik adam Robert Prosinecki’ye de teklif götürmüştü. Bosna Hersek, 2018 FIFA Dünya Kupası’na katılamamasının ardından Bazdarevic ile yollarını ayırmıştı.

A Spor’da Fatih Terim ve Bosna Hersekli yöneticilerin görüşmesi işte böyle ekranlara yansıdı...

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER