DİĞER HABERLER

Boyacıoğlu'ndan taraftara sukünet çağrı

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü'nden taraftarlarına destek çağrısı geldi.

Boyacıoğlu'ndan taraftara sukünet çağrı
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, taraftardan tahrikten etkilenmeyerek sadece coşkulu şekilde takımı desteklemesini istedi.

Murat Boyacıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, deplasmanda alınan her galibiyetin çok önemli olduğunu belirtti. Canik Belediyesi'ni deplasmanda mağlup ettiklerini ifade eden Boyacıoğlu, şunları kaydetti:

"Edirne'de taraftarımız önünde geçtiğimiz sezon dahil olmak üzere oynadığımız 27 maçı kazandık. Rakibimizin gücüne saygımız var ama biz özellikle taraftarımız önünde oynayacağımız her maça galibiyet için hazırlanıyoruz. 15 Kasım Cumartesi günü Mimar Sinan Spor Salonunda 17.00'de Abdullah Gül Üniversitesi kulübüyle oynanacak maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu önemli karşılaşmada taraftarımızın ve Edirneli basketbolseverlerin salonu doldurarak bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz."

Boyacıoğlu, geçen hafta oynanan OGM Ormanspor karşılaşmasında salonda uyarı anonsu yapıldığını anımsattı.

Maçta uygunsuz sözler söylendiği iddiasıyla kulübe 2 bin 500 lira ceza verildiğini aktaran Boyacıoğlu, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Küfür edilmediğini biliyoruz. Bunlar zaten maç kayıtlarında gözüküyor. Gözlemci raporunda hakemlere toplu olarak uygunsuz sözler söylendiği iddia edilmiş. Edilen sözlerin münferit olduğunu bilmekle birlikte taraftarımızdan, tahrikten etkilenmeyerek sadece coşkulu bir biçimde takımlarını desteklemelerini rica ediyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER