MAÇ ANLATIMLARI

Brezilya: 2 - Kolombiya: 1 (Dünya Kupası 2014)

Brezilya, ev sahipliğini yaptığı 2014 Dünya Kupası çeyrek finalinde, turnuvanın flaş ekiplerinden Kolombiya ile karşılaştı.

Brezilya: 2 - Kolombiya: 1 (Dünya Kupası 2014)

Çeyrek finalde Kolombiya ile karşılaşan Brezilya; savunma oyuncuları Thiago Silva ve David Luiz'in golleriyle sonuca gitti, ev sahipliğini yaptığı Dünya Kupası'nda yarı finale yükseldi... 

BREZİLYA-KOLOMBİYA MAÇININ ÖNEMLİ DAKİKALARI 
  
Yarı final devlerin kapışmasına sahne olacak. Dünya Kupası'nın tartışmasız iki favori takımı; Brezilya ve Almanya yarı finalde kozlarını paylaşacak. Thiago Silva ve David Luiz'in golleriyle Kolombiya'yı 2-1 yenen ev sahibi Brezilya adını yarı finale yazdırarak, erken final niteliği taşıyan bir eşlemeye de imza atmış oldu.

Önce Almanya sonra Brezilya yarı final biletini kaptı. Dünya Kupası çeyrek final mücadeledisinde Kolombiya'yı 2-1 yenen Brezilya yarı finalde Almanya'nın rakibi oldu. 

Brezilya Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari, cezalı Luis Gustavo'nun yerine Fernandinho'yu 11'e alırken; Maicon da Dani Alves'in yerine sahaya sürüldü. Kolombiya'da ise Guarin ve Ibarbo 11'de şans buldu.   

GALERİ 

GOL 7.DK (THIAGO SILVA): Neymar'ın köşe vuruşunda arka direkte topla bomboş kalan Thiago Silva meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0 
 
GOL 68.DK (DAVID LUIZ): Kazanılan serbest vuruşa sağ ayağıyla mükemmel bir vuruş yapan David Luiz topu ağlarla buluşturdu. Ospina üst köşeye giden bu topa uzanmaya çalıştı ama çabası yetersiz kaldı: 2-0

GOL 80.DK (RODRIGUES): Kolombiya, James Rodriguez'in penaltı golüyle farkı 1'e indirmeyi başardı. Bu golle James Rodrigues beşinci maçında da boş geçmemiş oldu.

Kalan dakikalarda Kolombiya'nın beraberlik için yüklenmeleri sonuç vermeyince Brezilya zorlu karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Ev sahibi ekip yarı finalde Almanya ile karşı karşıya gelecek.  
 

 
Brezilya: 2 - Kolombiya: 1

Stat: Estadio Castelao

Hakemler: Carlos Velasco Carballo, Roberto Alonso, Juan Yuste (İspanya)

Brezilya: Julio Cesar, Thiago Silva, David Luiz, Fernandinho, Marcelo, Hulk, Paulinho, Fred, Neymar, Oscar, Maicon

Kolombiya: Ospina, Zapata, Yepes, Sanchez, Armero, Gutierrez, Rodriguez, Cuadrado, Guarin, Ibarbo, Zuniga 

DÜNYA KUPASI VİDEOLARI-TIKLA İZLE
  

DÜNYA KUPASI 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER