DÜNYA KUPASI

Brezilya İsviçre ile berabere kaldı

2018 Dünya Kupası'nda Brezilya, İsviçre ile 1-1 berabere kaldı.

Brezilya İsviçre ile berabere kaldı

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda Brezilya, İsviçre ile karşı karşıya geldi. Rostov-on-Don Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Müsabakada Brezilya'nın golünü 20. dakikada Philippe Coutinho atarken İsviçre'nin golünü 50. dakikada Steven Zuber kaydetti.

Bu sonuçla Brezilya ve İsviçre sahadan 1 puanla ayrıldı. E grubu ilk maçında Kosta Rika'ya karşı Kolarov'un muhteşem firik golü ile 3 puan alan Sırbistan grupta lider olarak yer alıyor.

Almanya Meksika'ya mağlup oldu!


İLK 11'LER
Brezilya: Alisson; Danilo, Silva, Miranda, Marcelo; Paulinho, Casemiro, Coutinho; Willian, Gabriel Jesus, Neymar

İsviçre: Sommer, Rodriguez, Akanji, Schar, Lichtsteiner, Xhaka, Behrami, Zuber, Dzemaili, Shaqiri, Seferovic

Adriana Lima'dan Metin Hara ile Brezilya paylaşımı!


BREZİLYA DÜNYA KUPASI GÜNEY AMERİKA ELEMELERİNDE NASIL BİR PERFORMANS SEGİLEDİ? : Brezilya dünya kupası Güney Amerika elemelerinde 10 takımın yer aldığı gruptan 41 puan toplayarak ilk sırada çıktı. Grubunda Uruguay, Arjantin, Kolombiya, Peru, Şili Paraguay, Ekvador, Bolivya, Venezuela gibi birbirinden güçlü takımların yer aldığı grubu birinci sırada tamamlayan Brezilya 18 maçta 12 galibiyet elde etti. 5 kez sahadan beraberlikle ayrılan Brezilya sadece ilk maçında Şili karşısında 2-0'lık skorla sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.

İSVİÇRE DÜNYA KUPASI ELEMELERİNDE NASIL BİR PERFORMANS SERGİLEDİ? : İsviçre Avrupa elemelerinde Portekiz, Macaristan, Faroe adaları, Letonya ve Androrra'nın yer aldığı gruptan 27 puan toplayarak Portekiz'in hemen gerisinde 2. sırada gruptan çıktı. İsviçre Avrupa elemelerinde çıktığı 10 maçta 9 galibiyet ve bir mağlubiyet ile ayrıldı. İsviçre'nin tek mağlubiyeti ise grup birincisi Portekiz'e karşı aldığı mağlubiyer oldu.

Yorumlar