FUTBOL

Brezilya'da Talisca seferberliği

Beşiktaşlı Talisca’nın Karabükspor maçındaki performansı ve attığı goller, Türkiye dışında da yankı uyandırdı.

Brezilya'da Talisca seferberliği - Sayfa 1

Beşiktaşlı Talisca’nın Karabükspor maçındaki performansı ve attığı goller, Türkiye dışında da yankı uyandırdı. Brezilyalı taraftarlar, internet sitelerindeki haberlere yaptıkları yorumlar ve sosyal medya paylaşımlarıyla, Dünya Kupası kadrosuna alınması için adeta kampanya başlattı. İşte Brezilyalıların o yorumları:

Brezilya'da Talisca seferberliği - Sayfa 2

‘Yeteneklerini milli takımda sergilesin’ Beşiktaş-Karabükspor maçıyla ilgili Globo’daki habere yorum yapan Anderson Santos isimli kullanıcı “Talisca milli takıma çağrılmayı ve orada yeteneklerini sergilemeyi hak ediyor. Tek sıkıntı o pozisyonda çok oyuncu olması. Ama bence yine de şansı var” değerlendirmesinde bulundu.

Brezilya'da Talisca seferberliği - Sayfa 3

‘Talisca iyi, Giuliano çağrılıyor’ Aynı haberin altındaki yorum bölümünü kullanarak yetkililere sesini duyurmaya çalışan Rodrigo Paixao isimli bir başka Brezilyalı futbolseverse “Talisca her maç çok iyi futbol sergiliyor. Teknik direktör Tite; Diego Souza, Giuliano, Taison ve Douglas Costa’yı çağırıyor. Bu kadarı fazla” diye yazdı.

Brezilya'da Talisca seferberliği - Sayfa 4

‘Milli takımı hak ediyor’ Lance gazetesinin internet sitesinde de Brezilyalı futbolseverlerin benzer görüşler ileri sürdükleri tespit edildi. Mateus Antonio adlı Brezilyalı futbolsever “Talisca milli takımı hak ediyor” diye yazdı.