FUTBOL

Brezilyalı kaleci patlama anında yaşanan dehşeti anlattı

Brezilyalı kaleci Andrey Nazariio, Atatürk Havalimanı'ndaki bombalı saldırı sırasında, olay yerinde olduğunu ve kendisini büyük bir dehşetin içinde bulduğunu söyledi.

Brezilyalı kaleci patlama anında yaşanan dehşeti anlattı

Brezilyalı futbolcu Andrey Nazariio, Atatürk Havalimanı'ndaki bombalı saldırı sırasında, havalimanı içinde olduğunu açıklarken 2 bombanın patladığını ve 10 kişinin hayatını kaybettiğini gördüğünü açıkladı.
 
Fenerbahçe’nin yeni transferi Roman Neustadter, Atatürk Havalimanı’na yapılan terör saldırısından 1 saat önce oradaydı. Ailesiyle tatilden dönen Darüşşafaka Doğuş’un Genel Menajeri İbrahim Kutluay da saldırı sonrasında havalimanına iniş yaptı. Ancak bir isim var ki her şeyi gördü!

Daha önce Gremio, Cruzerio ve Steau Bükreş formaları giyen 32 yaşındaki Brezilyalı kaleci Andrey Nazario, Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısındaki patlayan bombaları gördüğünü belirtti.

F.Bahçe'nin transferi patlamadan önce havaalanındaydı!


Brezilyalı oyuncu, uçak yolculuğuna çıkmadan önce bilet ve pasaportunu paylaştığı Instagram hesabından daha sonra İstanbul’da yaşadığı korku dolu anları anlattı.

İran’a aktarma yapmak için havalimanında beklediği belirtilen Andrey yaptığı açıklamada, “Hiç iyi bir deneyim değildi. Bir saat önce Atatürk Havaalanı’ndaki saldırıda 10 kişinin öldüğüne şahit oldum. Korkulu dolu yüzlerle koşan ve çığlık atan insanlar, polis ve dehşet! İnanamıyorum. Bombaların patladığını gördüm. İstanbul’daki havalimanında bekliyordum ve bombalar patladı. 10 insan öldü. Polis, bavullarımı açıp her şeye baktı” dedi.

Büyük korkuya kapılan Brezilyalı futbolcu, saldırıyı yara almadan atlattı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER