FUTBOL

Britanya'daki en zengin 30 yaş altı sporcu

The Daily Mail'ın İngiltere'deki milyarderleri açıklamasının ardınan 30 yaş altı sporcuları seçerek farklı bir liste oluşturduk. Bu listede, Arsenal'in Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil de yer aldı. İşte Britanya'nın en zengin 30 yaş altı sporcuları...

Britanya'daki en zengin 30 yaş altı sporcu - Sayfa 1

İngiltere'nin önde gelen basın kuruluşlarından The Daily Mail, ülkenin en zengin isimlerinin listesini yayınladı. Britanya'da doğanlardan veya şu anda Birleşik Krallıkta yaşayanlardan oluşan listede, tamamı ünlü yüzlerce kişi yer alıyor. Biz ise bu kişiler arasından 30 yaş altı sporuları seçerek farklı bir liste yarattık. Oluşturduğumuz listede, Arsenal'in Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil de yer aldı. İşte Britanya'nın en zengin 30 yaş altı sporcuları...

Britanya'daki en zengin 30 yaş altı sporcu - Sayfa 2

2016 yılında gerçekleştirdiği transferle spor tarihinin en pahalısı ismi olan Paul Pogba, Manchester United'dan haftada 290 bin pound kazanıyor.

Britanya'daki en zengin 30 yaş altı sporcu - Sayfa 3

Paul Pogba: 15 milyon Pound Futbolcunun ayrıca Adidas başta olmak üzere pek çok firmayla sponsorluk anlaşması bulunuyor.

Britanya'daki en zengin 30 yaş altı sporcu - Sayfa 4

Anthony Joshua: 15 milyon Pound Anthony Joshua, geçtiğimiz aya kadar iyi bilinen bir sporcu olmasına karşın asla bir süper star olarak nitelendirilmiyordu. Ancak efsane isim Wladimir Klitschko'yu mağlup etmesinin ardından bu seviyeye ulaştı.